Рецепт Запечені курячі крильця в паніровці фото

Запечені курячі крильця в паніровці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Молочні продукти, Птах, Курка, Курячі крильця
Вегетаріанське харчування, ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви в паніровці

Якщо хочете з'їсти курку, як з Макдональдса або KFC, але лякають калорії і жир, можна зробити більш дієтичний її варіант. Підкажу, як приготувати запечені курячі крильця в паніровці.

Спершу варто зробити маринад і кілька годин маринувати курочку, а потім вже обваляти в паніровці. Для неї можете використовувати готові панірувальні сухарі або зробити їх самостійно, додайте сир або спеції за бажанням. Крила варто запікати в духовці замість обсмажування, так вони менш жирні.

  • Крила - 8 штук
  • Йогурт - 0, 5 склянки
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 2 зубчики
  • Гострий соус - 1 Чайна ложка
  • Зародки пшениці - 1/4 склянки
  • Борошно - 1/4 склянки
  • Кунжут - 1 Ст. Ложка
  • Паприка - 1, 5 чайних ложки
  • Сушений чебрець - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Мелений перець - 0, 5 чайних ложки
  • Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
запечені курячі крильця в паніровці - фото крок 1
1. Вимийте великі курячі крила, відріжте крайню маленьку частину і відкиньте її, вона не потрібна. У миску викладіть сухі крильця додайте до них йогурт, гірчицю, подрібнений часник, гострий соус (можна обійтися без нього).
запечені курячі крильця в паніровці - фото крок 2
2. Помістіть м'ясо з маринадом в пакет або залиште в мисці і відправте на 8 годин в холодильник. За півгодини до початку приготування видаліть їх з холодильника, щоб м'ясо трохи нагрілося.
запечені курячі крильця в паніровці - фото крок 3
3. Змішайте подрібнені зародки пшениці, борошно, кунжут, чебрецю і паприки, сіль і перець, розпушувач. Викладіть всі інгредієнти в пакет. Дістаньте м'ясо і трохи струсіть маринад, викладіть їх в паніровці і перемішайте.
запечені курячі крильця в паніровці - фото крок 4
4. Викладіть крила на решітку для запікання, відправте в духовку.
запечені курячі крильця в паніровці - фото крок 5
5. Запікайте в розігрітій до 210 градусів духовці 20 хвилин, потім переверніть м'ясо і запікайте ще 20 хвилин.
запечені курячі крильця в паніровці - фото крок 6
6. Готові крила можуть трохи пристати до грат, це допустимо. Подавайте їх гарячими до столу.

Схожі рецепти