Запечені курячі крильця в паніровці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо хочете з'їсти курку, як з Макдональдса або KFC, але лякають калорії і жир, можна зробити більш дієтичний її варіант. Підкажу, як приготувати запечені курячі крильця в паніровці.
Спершу варто зробити маринад і кілька годин маринувати курочку, а потім вже обваляти в паніровці. Для неї можете використовувати готові панірувальні сухарі або зробити їх самостійно, додайте сир або спеції за бажанням. Крила варто запікати в духовці замість обсмажування, так вони менш жирні.
- Крила - 8 штук
- Йогурт - 0, 5 склянки
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2 зубчики
- Гострий соус - 1 Чайна ложка
- Зародки пшениці - 1/4 склянки
- Борошно - 1/4 склянки
- Кунжут - 1 Ст. Ложка
- Паприка - 1, 5 чайних ложки
- Сушений чебрець - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Мелений перець - 0, 5 чайних ложки
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
1. Вимийте великі курячі крила, відріжте крайню маленьку частину і відкиньте її, вона не потрібна. У миску викладіть сухі крильця додайте до них йогурт, гірчицю, подрібнений часник, гострий соус (можна обійтися без нього).
2. Помістіть м'ясо з маринадом в пакет або залиште в мисці і відправте на 8 годин в холодильник. За півгодини до початку приготування видаліть їх з холодильника, щоб м'ясо трохи нагрілося.
3. Змішайте подрібнені зародки пшениці, борошно, кунжут, чебрецю і паприки, сіль і перець, розпушувач. Викладіть всі інгредієнти в пакет. Дістаньте м'ясо і трохи струсіть маринад, викладіть їх в паніровці і перемішайте.
4. Викладіть крила на решітку для запікання, відправте в духовку.
5. Запікайте в розігрітій до 210 градусів духовці 20 хвилин, потім переверніть м'ясо і запікайте ще 20 хвилин.
6. Готові крила можуть трохи пристати до грат, це допустимо. Подавайте їх гарячими до столу.