Запечені курячі крильця
(покроковий рецепт з фото)
Багато з вас люблять саме цю частину курки, адже м'ясо на крильцях ніжне і там багато ніжних кісточок, які із задоволенням можна погризти. Запекти крильця можна багатьма способами, ось ще один.
Смачні і ніжний крильця з рум'яною скоринкою будуть зустрінуті на "ура", чи не так? Готуються крильця дуже легко і швидко. А якщо використовувати для маринування готовий соус, процес готування пройде ще швидше. Розповідаю, як приготувати запечені курячі крильця, спробуйте, буде дуже смачно!
- Курячі крильця - 2 штуки
- Соус "теріякі" - 2-3 чайних ложок
Крильця ретельно очистимо і промиємо, а потім обсушити.
Додаємо соус "теріякі" . У мене свій, рецепт викладала на сайті.
Повапниш соусом крильця і залишимо хвилин на 40-50, нехай маринуються. Солі та спецій в соусі досить, тому я нічого і не додавала.
А потім відправляємо в духовку запікатися при 180-190 градусів. Хвилин через 20 переверніть крильця. Запікаємо до рум'яної скоринки.
І подаємо до столу з будь-яким гарніром. Смачного!