Рецепт Курка в яблучному соку фото

Курка в яблучному соку
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 45 хв.

Курка в яблучному соку - шикарне блюдо з солодкими нотками, яке ідеально доповнить овочі або будь-який гарнір. Спробуйте, сім'я від такого вечері буде в захваті!

Опис приготування:

Курка в яблучному соку виходить неймовірно ніжною і ароматною, кожен шматочок буквально просочується тонким ароматом яблук. Сік вибирайте якісний, відмінно підійде домашній яблучний сік. Для пікантності можна додати трохи сухого часнику. Подавайте до столу курку з картоплею або овочами.

  • Курка - 300 грам
  • Яблука - 150 грам
  • Яблучний сік - 200 мілілітрів
  • Сухий часник - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
курка в яблучному соку - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
курка в яблучному соку - фото крок 2
Шматочки курки промийте і просушіть. Посипте курку сіллю, перцем, сухим часником.
курка в яблучному соку - фото крок 3
Прогрійте кілька ложок рослинного масла. Підсмажте курку з обох сторін.
курка в яблучному соку - фото крок 4
Влийте в сковороду яблучний сік.
курка в яблучному соку - фото крок 5
Додайте в сковороду часточки очищеного яблука. Гасіть курку під кришкою 25 хвилин.
курка в яблучному соку - фото крок 6
Соковита курка готова. Смачного!

Схожі рецепти