Соус до курки гриль
(покроковий рецепт з фото)
Любите курочку гриль, але не знаю, , який соус краще підійде до цієї страви?
Сьогодні я розповім вам, як приготувати соус до курки гриль з часником і майонезом. Буде смачно, обіцяю! приступаємо.
Часниковий соус є одним з найпростіших в приготуванні соусів. Завдяки спецій і зелені він володіє унікальним смаком. Часник додає пікантну нотку, яка відмінно підкреслює смак курки. Соус можна зберігати в холодильнику і також подавати його до картоплі, смаженого або картоплі-фрі. Буде шалено смачно! обов'язково спробуйте!
- Майонез - 3-4 Ст. Ложок
- Крем - 200-250 грам
- Лимон - 0, 5 штуки
- Зелень - 1 пучок
- Сіль, перець - За смаком
- Часник - 8-10 зубчиків
1
Готувати соус до курки гриль дуже легко. Починаємо приготування з того, що змішуємо в окремій ємності сметану і майонез.
2
Часник очищаємо від лушпиння та дрібно рубаємо або пропускаємо його через чеснокодавку.
3
Зелень промиваємо під проточною водою, обсушуємо і дрібно рубаємо. Додаємо до суміші сметани, майонезу і часнику.
Видавлюємо сік половинки лимона і також додаємо в соус.
Видавлюємо сік половинки лимона і також додаємо в соус.
4
Солимо і перчимо до смаку, ретельно все перемішуємо до однорідності! Соус для курки гриль готовий, смачного!