Рецепт Соус для карпаччо з яловичини фото

Соус для карпаччо з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти , Зелень , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Соуси , До м'яса
Кількість порцій: 1
Час приготування: 10 хв.

Вишукане і гідне ресторанного меню блюдо ви можете без праці повторити на своїй кухні. Представляю вам ароматний і пікантний соус для карпаччо з яловичини.

Опис приготування:

Існує кілька варіантів, як приготувати соус для карпаччо з яловичини. В даному випадку цей рецепт можна доповнити абсолютно будь-якими спеціями (крім солі і перцю), які вам до смаку, а також товченими горіхами, наприклад. Хочете здивувати гостей і близьких? У вас це обов'язково вийде!

  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Вершкове масло - 1 Чайна ложка
  • Оливкова олія - 1 Чайна ложка
  • Сік лимона - 2 Ст. Ложки
соус для карпаччо з яловичини - фото крок 1
1. Для початку підготуйте зелень. Відділи листочки, вимийте їх як слід і розкладіть на паперовому рушнику. Вони повинні добре просохнути.
соус для карпаччо з яловичини - фото крок 2
2. Дуже важливо використовувати ступку, адже саме так ви отримаєте потрібну консистенцію і аромат. Невеликими порціями відправляйте туди листочки, насипте сіль, і почніть товкти.
соус для карпаччо з яловичини - фото крок 3
3. Додайте щіпку перцю, розм'якшене вершкове масло. Соус повинен виходить однорідним і дуже пластичним. Товкти потрібно до досягнення необхідної консистенції.
соус для карпаччо з яловичини - фото крок 4
4. Вливайте потроху оливкова олія і сік лимона. Для аромату також можна додати в цей простий рецепт соусу для карпаччо з яловичини невелика кількість цедри лимона. У процесі можна спробувати і при необхідності додати то, чого не вистачає. Пікантність додасть гострий перець.
соус для карпаччо з яловичини - фото крок 5
5. Викладіть тонкі скибочки яловичини, полийте соусом до смаку. Перед подачею можна додати зверху трохи тертого пармезану або трішки горішків, наприклад. Смачного!

Схожі рецепти