Смачний суп з індички
(покроковий рецепт з фото)
На приготування такого супу ви витратите максимум півгодини. Блюдо багате на білок, вітаміни, а найголовніше - це його неповторний смак. Розповім, як приготувати смачний суп з індички.
Запевняю, що такого супу ви ще не пробували. Він незвичайний, оригінальний і разом з тим дуже смачний. Блюдо насичене яскравими фарбами завдяки різноманітності інгредієнтів. Можна використовувати консервовані боби або відварити їх заздалегідь. З усіх інгредієнтів у вас вийде близько 4 порцій.
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Фарш з індички - 450 грам
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Пластівці червоного перцю - 1 щіпка
- Сіль і чорний мелений перець - За смаком
- Сушений базилік - 0, 5 чайних ложки
- Орегано сушений - 1 Чайна ложка
- Помідори - 300 грам
- Консервовані боби - 350 грам
- Шпинат - 220 грам
- Курячий бульйон або вода - 3 склянки
- Пармезан - 0, 5 склянки
1. Каструлю відправте на вогонь з оливковою олією, очистіть цибулину і нарубати її дрібно, додайте в каструлю, а також викладіть індичку і подрібнений зубчик часнику.
2. Перемішайте все і готуйте близько 10 хвилин до готовності фаршу.
3. Додайте в каструлю подрібнені помідори, а також консервовані боби, орегано і базилік.
4. Гарненько все перемішайте і готуйте 5-7 хвилин.
5. Вимийте шпинат і обріжте товсту частину листа, потім додайте його в каструлю.