Суп з сочевиці смачний
(покроковий рецепт з фото)
Дуже яскравий, сонячний, смачний і оригінальний вегетаріанський супчик для всієї родини. Можна використовувати сочевицю будь-якого кольору, але краще червону. Розповім, як приготувати суп з сочевиці смачний.
Суп можна приготувати в мультиварці або в звичайній каструлі. Сочевицю попередньо не потрібно замочувати, тільки промийте її. Гостроту і смак можна регулювати спеціями. Рапсове масло можна замінити соняшниковим. Подавайте суп відразу після приготування.
- Червона сочевиця - 450 грам
- Морква - 2 штуки
- Рапсове масло - 2 Ст. Ложки
- Часник - 4 зубчики
- Цибулина - 1 штука
- Кмин - 2 чайних ложки
- Насіння koriandra - 2 чайних ложки
- Каррі - 2 чайних ложки
- Помідор - 1 штука
- Вода - 1, 8 L
- Сіль, чорний мелений перець - За смаком
- Каєнський перець - 1 щіпка
- Вапно - 0, 5 штуки
- Braai - За смаком
- Йогурт - За смаком
1. Очистіть і наріжте невеликими кубиками моркву і цибулину, очистіть і подрібніть часник. У каструлю налийте рапсове масло, розігрійте його і додайте підготовлені овочі, а також сіль, насіння кмину, koriandra і КАРРИ. Готуйте кілька хвилин.
2. Промийте сочевицю і викладіть в каструлю, потім влийте воду, доведіть суміш до кипіння, потім зменшіть вогонь і варіть 10 хвилин.
3. Вимийте помідори і наріжте його невеликими шматочками, додайте в каструлю до решти інгредієнтів. Після закипання варіть все близько півгодини.
4. За смаком додайте сіль, варіть ще 15-20 хвилин до готовності сочевиці.
5. Готовий суп перелийте в чашу блендера (або скористайтеся занурювальним) подрібніть до стану пюре, додайте сік половинки лайма, чорний мелений перець.
6. Вилийте суп в тарілку, прикрасьте густим йогуртом і гілочкою кінзи, подавайте відразу після приготування.