Смачний рецепт індички
(покроковий рецепт з фото)
Любіть м'ясо птиці? Я як раз хочу запропонувати вам смачний рецепт індички з овочами на замітку. Відмінний варіант на кожен день для всієї родини. Ніжне і соковите філе вам напевно припаде до душі:)
Гасити блюдо можна як на плиті або в мультиварці, так і в духовці, як в даному випадку. Ця ідея, як приготувати смачну індичку, може бути доповнена також і іншими овочами, які є під рукою. Подавати до столу філе можна з гарніром на вибір або без нього.
- Філе індички - 500 грам
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Часник - 1-3 зубчиків
- Сіль і спеції - За смаком
1. Очистіть і наріжте овочі.
2. Викладіть на сковороду з розігрітим рослинним маслом і обсмажте хвилини 3, помішуючи.
3. Тим часом вимийте і наріжте середніми шматочками індичку.
4. Додайте на сковороду до овочів.
5. Додати сіль, додайте спеції за смаком: перець, паприка, лавровий лист, часник і т. d.
6. Обсмажте хвилин 10 до утворення легкої скоринки.
7. Перекладіть у жароміцних посуд, додайте трохи гарячої води або бульйону. Накрийте кришкою і відправте в розігріту до 180 градусів духовку. Томмі про 35-45 хвилин до готовності.