Рецепт Чак-чак (смачний рецепт) фото

Чак-чак (смачний рецепт)
(покроковий рецепт з фото)

Тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей
Випічка
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Це дивовижна солодкість, яка обов'язково стане вашим фаворитом на довгий час. Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати чак-чак в домашніх умовах, уважно виконуйте інструкції рецепта.

Опис приготування:

Чак-чак, приготований за цим рецептом, виходить хрустким і солодким. Для того, щоб сформувати чак-чак, тарілку змащуємо холодною водою, також можна використовувати харчову плівку. Чак-чак ідеально підійде до чаю і кави. Сподобається він всім членам сім'ї, навіть не сумнівайтеся! експериментуйте, і все вийде! При подачі можна посипати цукровою пудрою.

  • Яйця - 3 штуки
  • Горілка - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Мед - 0, 5 склянки
  • Цукор - 80 грам
1
Для того щоб приготувати чак-чак в домашніх умовах, вам необхідно в окрему ємність розбити яйця, посолити їх і гарненько розмішати. Потім додаємо горілку і збиваємо все разом.
2
Після цього просіваємо борошно і поступово додаємо її в тісто. Замішуємо тісто і прибираємо його на 20 хвилин, щоб воно расстояться.
3
Коли 20 хвилин пройдуть, тісто необхідно розрізати на невеликі шматочки і розкачати в пласти, які потім нарізаємо на смужки. Далі нарізаємо смужки на квадратики.
4
На розпечену сковороду вливаємо олію і починаємо обсмажувати тісто. Масла повинно бути достатньо, щоб воно покривало тісто зверху. Обсмажуємо з двох боків до золотистої скоринки і викладаємо на паперовий рушник, щоб прибрати зайву кількість жиру.
5
В окремій ємності змішуємо мед і цукор і підігріваємо на повільному вогні протягом 30 секунд, щоб цукор розчинився. Заливаємо медовим сиропом обсмажені шматочки тіста.
6
Чак-чак готовий, смачного!

Схожі рецепти