Рецепт Чак-чак з медом фото

Чак-чак з медом
(покроковий рецепт з фото)

Тісто , Борошно , Яйця , Мед
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл
Десерти
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Татарські солодощі чудові! Ось і цей смачний чак-чак дозволить істотно підняти настрій всім ласунам. Хрусткий, розсипчастий чак-чак до ваших послуг! Дивимося рецепт і готуємо!

Опис приготування:

Це класичний рецепт приготування чак-чака. Татарська національна солодкість виходить дуже солодкою, хрусткою і досить ситної. Смак у чак-чака дуже оригінальний, думаю, вам і вашим дітям сподобається! Десерт можна приготувати на будь-яке свято. Гарного дня!

  • Борошно пшеничне - 2-3 склянок
  • Яйця - 3 штуки
  • Горілка - 30 грам
  • Сіль - За смаком
  • Мед - 0, 5 склянки
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Мак - 2 Ст. Ложки
  • Горіхи волоські - За смаком
чак-чак з медом - фото крок 1
У борошно кладемо три жовтка, сіль і ложку горілки. Ретельно все перемішуємо. Потім додаємо два білка.
чак-чак з медом - фото крок 2
Замішуємо круте тісто, даємо йому відпочити пів годинки.
чак-чак з медом - фото крок 3
Ще раз вимішуємо тісто з борошном. Тепер тонко розгортаємо.
чак-чак з медом - фото крок 4
Лист тесту складіть навпіл три-чотири рази. Дуже дрібно нарізаємо.
чак-чак з медом - фото крок 5
Обсмажуємо тісто у великій кількості масла.
чак-чак з медом - фото крок 6
Змішайте цукор і мед, доведіть до кипіння і додайте мак. Добре перемішайте і зніміть з вогню.
чак-чак з медом - фото крок 7
Сиропом заливаємо смажене тісто, акуратно перемішуємо.
чак-чак з медом - фото крок 8
Викладаємо чак-чак на тарілку і присипаємо подрібненими горіхами. Змоченими у воді руками притисніть чак-чак, тепер він повинен охолонути. Смачного!

Схожі рецепти