Рецепт Чак-чак без горілки фото

Чак-чак без горілки
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Тісто, Борошно, Яйця, Мед
На полуденок, Для дітей, На святковий стіл
Десерти

Солоденький татарський чак-чак, підкорив не одне покоління дітлахів. І адже не дарма! Десерт виходить хрустким, ситним і ароматним. До того ж, готується чак-чак досить швидко, варто лише захотіти!

Це класичний рецепт приготування чак-чака без горілки. Даний рецепт виключає горілку, її я замінив коньяком, по моєму він надає чудовий аромат чак-чаку, до того ж кульки виходять більш хрусткими. Чак-чак подається до столу, попередньо постоявши в холодильнику. Дуже смачно з гарячим чаєм!

  • Яйця - 5 штук
  • Борошно пшеничне - 0, 5 кілограма
  • Коньяк - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - 700 мілілітрів
  • Мед - 1, 5 склянки
  • Цукор - 1/3 склянки
чак-чак без горілки - фото крок 1
Підготуємо всі необхідні інгредієнти.
чак-чак без горілки - фото крок 2
Збиваємо яйця і додаємо в них коньяк, перемішуємо.
чак-чак без горілки - фото крок 3
Додаємо трохи більше половини борошна і перемішуємо. Грудочок не повинно бути.
чак-чак без горілки - фото крок 4
Додавши ще борошна, замісіть тісто.
чак-чак без горілки - фото крок 5
Відокремлюємо від тесту невеликі шматочки (розміром з яйце). Кожен такий шматочок розгортає в довгу тонку ковбасу.

Схожі рецепти