Чак-чак зі згущеним молоком
(покроковий рецепт з фото)
Влаштуйте собі "солодкий" ніч, покличте друзів в гості і приготуйте чак-чак. Неперевершено солодка і смачна східні солодощі готується з борошна і подається з сиропом з меду і згущеного молока.
Перед вами класичний рецепт приготування чак-чака зі згущеним молоком. Якщо ви не любитель згущеного молока, замініть її медом. Також в чак-чак часто додають горіхи і різні сухофрукти. Перед подачею на стіл десерт викладають в красиве блюдо гіркою, це потрібно робити змоченими у воді руками. Хай щастить!
- Яйце - 3 штуки
- Борошно - 300 грам
- Горілка - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
- Згущене молоко - 4 Ст. Ложки
- Мак - За смаком
Збийте яйце з сіллю.
Влийте горілку і перемішайте.
Додаємо до яйця борошно і замішуємо круте тісто. З 30 хвилин, тісто слід накрити рушником.
Розкачайте тісто в тонкий пласт 1-2 мм. Поріжте тонкими смужками.
На сковороді розігрійте склянку олії, обсмажте на ньому шматочки тіста. Смажений чак-чак викладаємо на паперовий рушник, щоб стік весь жир. Тим часом змішайте згущенку і мак.
Приготованим сиропом полийте чак-чак, акуратно перемішайте змоченими у воді руками.
Смачного!