Смачний шашлик з баранини
(покроковий рецепт з фото)
Всім любителям шашликів присвячую цей класичний рецепт смачного шашлику з баранини. Таким чином, з гранатовим соком, його запікають на Близькому Сході. Приголомшливо соковите м'ясо виходить!
Особисто я баранину якось не дуже люблю, але ось цей рецепт приготування смачного шашлику з баранини, без перебільшення, запав мені в душу! Кислуватий соус робить чудеса - специфічний запах пропадає, і м'ясо виходить дуже м'яким, навіть коли баранець вам попався і не самий, так скажемо, юний. Словом, розповім, як зробити смачний шашлик з баранини, а ви вже поекспериментуйте і з іншими видами м'яса, думаю, теж смачно буде!
- Баранина - 2 кілограма
- Цибуля - 1 кілограм
- Часник - За смаком
- Спеції - За смаком
- Лимонний сік - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Гранатовий соус - 2 Ст. Ложки (або 100 мл соку )
1. М'ясо ріжемо шматочками, поміщаємо в миску. Сюди ж - подрібнену цибулю і сіль. Мнемо руками трохи.
2. Додаємо спеції за смаком (найкраще - свіжі, тільки подрібнені), лимонний сік і подрібнений часник.
3. Заливаємо соком або соусом, додамо рослинне масло, і залишимо настоятися, як зазвичай, як можна довше.
4. Потім, як зазвичай, на мангалі смажимо шашлики.
5. Приємного вам апетиту!