Смачний суп з баранини
(покроковий рецепт з фото)
Суп з баранини просто не може вийти несмачним. Поєднання м'яса, овочів і приправ - просто безпрограшна. До вас за стіл прибіжить не тільки сім'я, але і сусіди! Спробуйте.
Суп з баранини готуємо так: спочатку відваріть замочену заздалегідь перловку. М'ясо порізати, посипте приправою і залиште маринуватися на 45 хвилин. Тим часом наріжте все овочі. Обсмажте м'ясо, а потім цибулю в тій же сковороді. Складіть в горщик м'ясо, цибуля, нарізані овочі і залийте киплячим бульйоном. Поставте в духовку на 35 хвилин при температурі 200 градусів. Потім додайте перловку, горошок, сіль, перець і поверніть в духовку ще на 10 хвилин. Готовий суп вийміть з духовки, посипте порізаною петрушкою і подавайте на стіл. Смачного!
- Баранина - 300 грам
- Гарбуз - 200 грам
- М'ясний бульйон - 1, 5 L
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Болгарський перець - 1 штука
- Пучок петрушки - 1 штука
- Крупа перлова - 1 Склянка
- Зелений горошок - 1 Склянка
- Сіль, перець - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Приправа до м'яса - 1 Ст. Ложка
Перловку промийте і замочіть в гарячій воді на 5 годин. Потім ще раз промийте та відваріть до готовності.
Баранину поріжте шматочками, посипте приправою для м'яса, накрийте плівкою і залиште на 45 хвилин трохи помаринувати.
Наріжте всі овочі - гарбуз, морква, цибуля і перець.
М'ясо обсмажте на сковороді до скориночки, потім в тому ж маслі обсмажте цибулю.
Баранину з цибулею складіть в горщик.
Потім викладіть порізані овочі.
Бульйон доведіть до кипіння і залийте вміст горщика. Духовку розігрійте до 200 градусів і поставте в неї горщик на 35 хвилин.
Потім додайте сіль, перець за смаком.
Perlovku, зелений горошок і поверніть в духовку на 10 хвилин.
Готовий суп виберіть з духовки і посипте порізаною петрушкою.