Кращий шашлик з баранини
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я розповім вам кращий рецепт шашлику з баранини! Якщо ви завжди мріяли спробувати справжній баранячий шашлик, то саме сьогодні у вас з'явилася така можливість. Приступаємо!
Цей чудовий шашлик з баранини відмінно урізноманітнює ваші вилазки на природу. Окрім того, що ви отримаєте прекрасне блюдо, ви отримаєте задоволення від приготування. Завдяки спецій м'ясо набуває автентичний смак. Прекрасно підійде і на обід, і на вечерю, наприклад, з соусом і лавашем.
- Баранина (м'ясо + ребра) - 1000+45 грам
- Сало - 45 грам
- Сіль - 18 грам
- Вода - 100 грам
- Цибуля - 20 грам
- Braai, зіра - по 5 Грам
Починаємо приготування смачного шашлику з баранини з підготовки інгредієнтів. Для цього очищаємо і дрібно рубаємо цибулю. М'ясо промиваємо, відбиваємо і нарізаємо тонкими пластами. Ребра ділимо на шматочки, курдюк також нарізаємо.
Тепер змішуємо лук, м'ясо, спеції, сіль і воду. Ретельно перемішуємо м'ясо, цибуля, спеції, сіль, воду і відправляємо шашлик маринуватися в холодильник на 3-4 годину.
Тепер викладаємо м'ясо на робочу поверхню, чергуючи його з ребрами і курдюком.
Нанизуємо шашлик на 3 шампура.
Обсмажуємо шашлик на мангалі, а тим часом нарізаємо цибулю тонкими кільцями і заправляємо сіллю, паприкою і оцтом. Ми залишаємо на 15 хвилин.
Баранячий шашлик смажимо протягом 7-8 хвилин. Прорізаємо м'ясо між шампурами.
Баранячий шашлик готовий, смачного! Подавати його потрібно з маринованою цибулею.