Кращий шашлик зі свинини
(покроковий рецепт з фото)
Найчастіше для шашлику вибирають свинину. Воно не буде сухим, так як в ньому достатня кількість жиру. А якщо додати маринад, то м'ясо просто зобов'язана стати соковитим. Дивіться, що вийшло!
Мій чоловік перепробував чимало варіантів створення цього гарячого блюда. Що тільки не додавалося для маринування, але все-таки цибулю з оцтом виявилися безпрограшним поєднанням. Так що пропоную вам вивчити, як приготувати кращий шашлик зі свинини на багатті або мангалі. Просто, але дуже смачно.
- Свиняча шийка - 5 кілограм
- Чорний перець горошком - 50 грам
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 8-10 штук
- Оцет - 200 мілілітрів
- Вода - 400 мілілітрів
- Ріпчаста цибуля - 3 штуки
Промите м'ясо наріжте однаковими шматочками по жилах.
В свинину додайте сіль і перець горошком.
Оцет перемішайте з водою. Влийте його до м'яса і додайте лавровий лист. Все перемішайте. Потім додайте цибулю кільцями. Ще раз перемішайте. Залиште маринуватися свинину на 7-8 годин.
Шматочки м'яса надіньте на шампури. Обсмажте шашлик на вогні до готовності, постійно перевертаючи його. Смачного!