Рецепт Борщ по-українськи кращий фото

Борщ по-українськи кращий
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Буряк, М'ясо, Овочі, Свинина, Капуста, Картопля, Бобові, Квасоля, Яловичина
Пісні страви
На обід
Борщ, Супи

Страва, яке асоціюється виключно з Україною, це, безумовно, борщ. А як приготувати борщ по-українськи кращий, вам розповім я. Дотримуйтеся детальних інструкцій - і все вийде.

У приготуванні борщу є багато тонкощів, і багато що залежить від вашого смаку. Багато хто любить додавати в борщ квашену капусту, щоб він був гостріше з кислинкою, а хтось приправляє його цукром, щоб смак був більш м'яким. Так само і з капустою. Я люблю, щоб вона була жорсткіше, тому варю її недовго. Багато господинь люблять м'який варіант, тому кидають капусту разом з картоплею. До речі, квасоля можна брати консервовану.

  • Свинина, яловичина - 1 кілограм (по 500 г)
  • Морква - 1 штука
  • Картопля - 3-4 штук
  • Квасоля - 1 Склянка (замочити на ніч)
  • Корінь петрушки - 1 штука
  • Буряк - 1 штука
  • Перець солодкий - 1 штука
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Цибуля - 1 штука
  • Капуста - 0, 5 штуки(polkochana)
  • Сіль, чорний перець мелений, зелень - За смаком
  • Томатна паста - 2 - 3 Ст. Ложки
1
У велику каструлю об'ємом 5-6 літрів налийте води більше половини. Покладіть туди м'ясо і доведіть до кипіння. Обов'язково знімайте піну.
2
Додаєте пару лаврових листочків, цілий корінь петрушки, сіль і кип'ятити.
3
Варіть не менше години. Потім виймаєте лавровий лист і корінь. Кидаєте у воду заздалегідь замочену квасолю.
4
Варіть квасолю хвилин 15-20.
5
Додаєте подрібнені морква, цибуля і перець. Часник можете кидати цілком або подрібненим.
6
Варіть 15 хвилин.
7
Додаєте буряк, порізану соломкою або натерту на тертці.
8
Варіть 10 хвилин і додавайте картоплю, порізану кубиками.
9
Варіть протягом 15 хвилин. Потім додайте томатну пасту.
10
Варіть 5 хвилин, а потім додавайте нашатковану капусту.
11
Варити капусту хвилин 5-10. Додаєте зелень - і ваш борщ готовий. Смачного!

Схожі рецепти