Рецепт Борщ по-українськи фото

Борщ по-українськи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Буряк , М'ясо , Овочі , Свинина , Капуста , Яловичина
Пісні страви
На обід
Борщ , Супи
Кількість порцій: 8
Час приготування: 2 г. 10 хв.

Що люблять практично всі чоловіки? Звичайно ж, борщ. Рецептів приготування цієї страви безліч, у кожної господині свій. Відокремлено в цьому списку стоїть легендарний борщ по-українськи.

Опис приготування:

Перед вами приголомшливий рецепт наваристого, ароматного і густого борщу, приготованого за класичним варіантом. Борщу неможливо зварити мало, але його ніколи не буває багато. Смачний борщ з'їдається в мить ока. Напевно, вміння варити борщ для будь-якої жінки, як візитна картка, а вміння готувати його добре зводить її в ранг відмінною господині і видає перепустку до серця будь-якого чоловіка. Ваш чоловік, повірте, буде хвалитися вами при кожному зручному випадку.

Дивіться, як приготувати борщ по-українськи.

  • Яловичина або свинина - 400 грам
  • Вода - 2-3 літрів
  • Капуста білокачанна - 200 грам
  • Картопля - 4 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Буряк - 1 штука
  • Корінь петрушки - 1 штука
  • Цибуля - 0, 5 штуки
  • Перець солодкий - 2 штуки
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Сало - 20 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Перець чорний горошком - 2 штуки
  • Перець запашний горошком - 2 штуки
  • Лавровий лист - 1 штука
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Крем - 100 грам
  • Зелень петрушки - 0, 5 пучка
борщ по-українськи - фото крок 1
1. Перед тим, як приготувати борщ по-українськи, помийте м'ясо, залийте холодною водою і поставте на плиту варити. Доведіть до кипіння і обов'язково зніміть піну. Зменшіть вогонь, варіть яловичину до готовності.
борщ по-українськи - фото крок 2
2. Поки бульйон вариться, підготуйте овочі. Очистіть цибулину і наріжте шматочками. Очистіть моркву і натріть на крупній тертці. Дрібно наріжте петрушку. Розігрійте пательню і влийте олію. Викладіть цибулю, зелень, морквину і обсмажуйте на середньому вогні, інтенсивно помішуючи, щоб не підгоріло.
борщ по-українськи - фото крок 3
3. Очистіть буряк і наріжте соломкою. У сковорідці розігрійте олію, викладіть буряк і посоліть. Додайте пюре з помідорів, перемішайте і тушкуйте до повного приготування.
борщ по-українськи - фото крок 4
4. Візьміть капусту, приберіть верхні пошкоджені листя і наріжте хороші. Очистіть картоплю, помийте і наріжте. Вимийте солодкий перець і наріжте тоненькими смужками.
борщ по-українськи - фото крок 5
5. Дістаньте готове м'ясо з бульйону і остудіть. Завантаження штам, і доведіть до кипіння. Покладіть нарізану картоплю і капусту і варіть чверть години.
борщ по-українськи - фото крок 6
6. Приготуйте заправку. Наріжте сало дрібними шматочками. Часник подрібніть і роздушіть. Приправити сіллю і poperčite, після чого ретельно зітреш.
борщ по-українськи - фото крок 7
7. Окремо на сухій сковорідці обсмажте борошно і додайте трохи бульйону, ретельно перемішайте. Пасеруйте перець.
борщ по-українськи - фото крок 8
8. Покладіть в каструлю тушковану буряк і обсмажені овочі. Після чого додайте перець і борошно, доведіть до кипіння і поваріть п'ять хвилин. Покладіть в борщ заправку, доведіть до кипіння, вимкніть плиту і настоюйте протягом півгодини. Яловичину наріжте порційними шматочками. Подавайте з м'ясом, сметаною і зеленню. Смачного.

Схожі рецепти