Домашня ковбаса по-українськи
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви - любитель смачно і ситно поїсти, то даний рецепт приготування домашньої ковбаси по-українськи вам сподобається, - на святковий стіл підійде явно краще, ніж стандартна "нарізка" .
Звичайно, не можна сказати, що цей класичний рецепт домашньої ковбаси по-українськи можна робити кожен день, і не довго при цьому стояти на кухні, але вже повірте, - результат вартий витрачених зусиль, на будь-якому святковому столі така ковбаса спокусить навіть ваших подружок на дієті!
Отже, як зробити домашню ковбасу по-українськи:
1. Для початку - найнеприємніше, - підготовка кишок. Їх потрібно почистити, промити, і залишити в підсоленій воді на півгодини. Потім - промити під проточною водою і вивернути. Головне - не порвати кишки при цьому
2. Готуємо начинку, - сало і м'ясо нарізаємо невеликими кубиками, або відразу ж пропускаємо через м'ясорубку.
3. До такого домашньому фаршу додаємо подрібнений часник, сіль і перець. Якщо любите погостріше, - кількість перцю і приправ залежить тільки від вас!
4. Добре перемішуємо фарш, і акуратно начиняє кишки, знову ж, намагаючись їх не порвати.
5. Зав'язуємо краю ниткою, зубочисткою робимо проколи то там, то сям, і викладаємо таку нашу ковбасу на деко, застелений папером для запікання.
6. Відправляємо в розігріту духовку на годину. Один раз ковбасу потрібно перевернути в процесі запікання.
Дістаємо, насолоджуємося ароматом, і подаємо відразу ж до столу, прикрасивши зеленню. Домашня ковбаса по-українськи в домашніх умовах просто-таки не може не сподобається вашим гостям, ще б пак!
- Свинина - 1 кілограм
- Сало - 100 грам
- Метр кишок- 1 штука
- Сіль - 0.5 Ст. Ложки
- Перець - 0.5 чайних ложки
- Часник - 1 зубчик
Отже, як зробити домашню ковбасу по-українськи:
1. Для початку - найнеприємніше, - підготовка кишок. Їх потрібно почистити, промити, і залишити в підсоленій воді на півгодини. Потім - промити під проточною водою і вивернути. Головне - не порвати кишки при цьому
2. Готуємо начинку, - сало і м'ясо нарізаємо невеликими кубиками, або відразу ж пропускаємо через м'ясорубку.
3. До такого домашньому фаршу додаємо подрібнений часник, сіль і перець. Якщо любите погостріше, - кількість перцю і приправ залежить тільки від вас!
4. Добре перемішуємо фарш, і акуратно начиняє кишки, знову ж, намагаючись їх не порвати.
5. Зав'язуємо краю ниткою, зубочисткою робимо проколи то там, то сям, і викладаємо таку нашу ковбасу на деко, застелений папером для запікання.
6. Відправляємо в розігріту духовку на годину. Один раз ковбасу потрібно перевернути в процесі запікання.
Дістаємо, насолоджуємося ароматом, і подаємо відразу ж до столу, прикрасивши зеленню. Домашня ковбаса по-українськи в домашніх умовах просто-таки не може не сподобається вашим гостям, ще б пак!