Шашлик зі свинини з пивом
(покроковий рецепт з фото)
Пробували маринувати шашлик в пиві? Якщо ні, вам обов'язково варто це зробити, щоб поповнити свою особисту книгу рецептів ще одним перевіреним. М'ясо виходить понад ніжним і соковитим!
Перед вами - простий рецепт, з якого ви дізнаєтеся, як приготувати шашлик зі свинини з пивом. Маринад на основі пінистого пива зробить ваше м'ясо дуже м'яким і ніжним, я вже мовчу про чудових ароматах, якими володіє такою шашлик. Справжнє задоволення!
- Свинина - 2 кілограма
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Пиво світле - 0, 5 L
- Сіль і перець - За смаком
Свинину ретельно промийте, обсушити і наріжте порційними шматочками. Складіть м'ясо в каструлю, викладіть зверху цибулю, порізаний півкільцями.
Додайте сіль і перець. Залийте свинину пивом. Додайте соєвий соус і майонез. Ретельно перемішайте і залиште маринуватися в прохолодному місці 5-6 годин.
Далі приготуйте шашлик на свій розсуд: на грилі / на мангалі / на сковороді. Смачного!