Рецепт Гуляш з пивом 'Закарпатський» фото

Гуляш з пивом 'Закарпатський»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Угорська кухня
М'ясо , Яловичина
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Загул - це завжди смачно. Раджу спробувати приготувати гуляш і за цим рецептом: з капустою кольрабі і темним пивом. Дуже смачно і ароматно! Заходьте і знайомтесь з рецептом!

Опис приготування:

Рецепт цього гуляшу, - традиційний закарпатський, тому раджу точно дотримуватися рецептуру і технологію приготування. Для початку потрібно підготувати овочі, в яких пізніше буде гаситися м'ясо. А секрет цього ароматного і м'якого гуляшу в пиві. Пробуйте!

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Пиво темне - 500 мілілітрів
  • Часник - 6 зубчиків
  • Яблуко - 2 штуки
  • Лист лавровий - 3 штуки
  • Перецьь чилі - 1 штука
  • Паприка - 2 Ст. Ложки
  • Сік томатний - 1 літр
  • Морква - 3 штуки
  • Капуста кольрабі - 1/2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
гуляш с пивом 'Закарпатский
1. Цибуля, кольрабі та моркву почистіть, наріжте кубиком.
гуляш с пивом 'Закарпатский
2. Лук обсмажте до прозорості з невеликою кількістю масла.
гуляш с пивом 'Закарпатский
3. Додайте томатну пасту і трохи води.
гуляш с пивом 'Закарпатский
4. Додайте моркву і кольрабі, тушкуйте хвилин 10.
гуляш с пивом 'Закарпатский
5. М'ясо помийте і наріжте шматочками середнього розміру, яблука - кубиками, часник - довільно.
гуляш с пивом 'Закарпатский
6. Додайте в сковороду м'ясо, тушкуйте хвилин 10. Потім відправте до м'яса яблуко і часник, тушкуйте все разом близько 20 хвилин. Влийте пиво і тушкуйте близько 1 годину. Додати сіль, поперчіть і подавайте до столу.
гуляш с пивом 'Закарпатский
7. Смачного!

Схожі рецепти