Гуляш з пивом 'Закарпатський»
(покроковий рецепт з фото)
Загул - це завжди смачно. Раджу спробувати приготувати гуляш і за цим рецептом: з капустою кольрабі і темним пивом. Дуже смачно і ароматно! Заходьте і знайомтесь з рецептом!
Рецепт цього гуляшу, - традиційний закарпатський, тому раджу точно дотримуватися рецептуру і технологію приготування. Для початку потрібно підготувати овочі, в яких пізніше буде гаситися м'ясо. А секрет цього ароматного і м'якого гуляшу в пиві. Пробуйте!
- Яловичина - 1 кілограм
- Пиво темне - 500 мілілітрів
- Часник - 6 зубчиків
- Яблуко - 2 штуки
- Лист лавровий - 3 штуки
- Перецьь чилі - 1 штука
- Паприка - 2 Ст. Ложки
- Сік томатний - 1 літр
- Морква - 3 штуки
- Капуста кольрабі - 1/2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
2. Лук обсмажте до прозорості з невеликою кількістю масла.
4. Додайте моркву і кольрабі, тушкуйте хвилин 10.
6. Додайте в сковороду м'ясо, тушкуйте хвилин 10. Потім відправте до м'яса яблуко і часник, тушкуйте все разом близько 20 хвилин. Влийте пиво і тушкуйте близько 1 годину. Додати сіль, поперчіть і подавайте до столу.