Рецепт Гуляш з пивом 'Закарпатський» фото

Гуляш з пивом 'Закарпатський»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Угорська кухня
М'ясо, Яловичина
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Загул - це завжди смачно. Раджу спробувати приготувати гуляш і за цим рецептом: з капустою кольрабі і темним пивом. Дуже смачно і ароматно! Заходьте і знайомтесь з рецептом!

Рецепт цього гуляшу, - традиційний закарпатський, тому раджу точно дотримуватися рецептуру і технологію приготування. Для початку потрібно підготувати овочі, в яких пізніше буде гаситися м'ясо. А секрет цього ароматного і м'якого гуляшу в пиві. Пробуйте!

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Пиво темне - 500 мілілітрів
  • Часник - 6 зубчиків
  • Яблуко - 2 штуки
  • Лист лавровий - 3 штуки
  • Перецьь чилі - 1 штука
  • Паприка - 2 Ст. Ложки
  • Сік томатний - 1 літр
  • Морква - 3 штуки
  • Капуста кольрабі - 1/2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Масло рослинне - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
гуляш с пивом ' Закарпатский
2. Лук обсмажте до прозорості з невеликою кількістю масла.
гуляш с пивом ' Закарпатский
4. Додайте моркву і кольрабі, тушкуйте хвилин 10.
гуляш с пивом ' Закарпатский
6. Додайте в сковороду м'ясо, тушкуйте хвилин 10. Потім відправте до м'яса яблуко і часник, тушкуйте все разом близько 20 хвилин. Влийте пиво і тушкуйте близько 1 годину. Додати сіль, поперчіть і подавайте до столу.

Схожі рецепти