Рецепт Курка на банці з пивом фото

Курка на банці з пивом
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня
Птах , Курка
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви цілком
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

З вами поділюся вельми оригінальним блюдом. А саме розповім про те, як приготувати курку на банку з пивом. Виходить така"п'яна" птах. Справжнє чоловіче гаряче блюдо!

Опис приготування:

Я би сказала, що ця курка для ледачих. Була у мене на вечір тушка, але так не хотілося возитися з нею ... Вирішила підшукати який-небудь вдалий рецепт для таких же ледарів, як я. Чоловікові, звичайно, така курочка дуже сподобалася. Вона виходить засмаженою, рум'яної, а саме м'ясо просочується пивними випарами і добре насичується вологою, тому стає м'яким.

  • Курка - 1 штука
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Чорний мелений перець - 1 Чайна ложка
  • Чебрець сухий - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Пляшка пива - 1 штука
курка на банці з пивом - фото крок 1
Зробіть маринад. Змішайте в мисці масло з чебрецем, перцем і сіллю. Потім натріть сумішшю курку зовні і всередині.
курка на банці з пивом - фото крок 2
Розігрійте духовку до 220 градусів. Банку пива, не відкриваючи, помийте, а потім отлейте з неї 1/3 пива. Одягніть тушку на банку і поставте в форму для випічки.
курка на банці з пивом - фото крок 3
Готуйте 10 хвилин при високій температурі, а потім одну годину за 180 градусах. Під час готування пару раз полийте курку соком. Потім дайте страві настоятися в фользі 10 хвилин і подавайте його, розбивши на частини.

Схожі рецепти