Шашлик з морських гребінців
(покроковий рецепт з фото)
Морський гребінець - дуже корисний продукт! Готуються гребінці дуже швидко, - буквально 5-7 хвилин. Думаю, що іноді можна побалувати себе цим делікатесом і пропоную приготувати з нього шашлички. Заходьте і знайомтесь з рецептом!
Гребінці, звичайно, в цьому рецепті нічим не заміниш! Хоча аналогічним чином можна готувати шашлички і з креветок. А ось апельсин цілком можна замінити іншими цитрусовими: лимон, вапно або навіть грейпфрут.
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Апельсин - 1 штука
- Свіжий імбир - 4 скибочки
- Огірок - 1/2 штуки
- Морські гребінці - 300 грам
- Сіль і мелений перець - - За смаком
1. З половини апельсина вичавіть сік, а другу половину наріжте трикутничками.
2. Огірок і імбир наріжте кружальцями.
3. Змішайте апельсиновий сік з медом.
4. Гребінці Допомога, обсушити.
5. Якщо шпажки дерев'яні, - замочіть їх на 30 хвилин у воді. Насадите скибочки огірка, імбиру, апельсина і гребінці. Першим і останнім інгредієнтом на шпажках повинні бути часточки апельсина.
6. Решітку для гриля змастіть маслом і викладіть шпажки з шашличками, приправити сіллю, полийте сумішшю соку з медом.
7. Обсмажуйте шашлички по 5 хвилин з кожного боку, поливаючи соком з медом. Смачного!