Рецепт Суп з гребінців фото

Суп з гребінців
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Морепродукти , Мідії і гребінці
Дієтичне харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Морепродукти дуже корисні і містять багато вітамінів і мінералів. Рецепт, як приготувати суп з гребінців, допоможе приготувати обід для всієї родини. Суп ситний, легкий і в той же час живильний.

Опис приготування:

Морський гребінець готується дуже швидко, у нього ніжний і делікатний смак. З нього готують вишукані страви в кращих ресторанах світу. Для приготування цього супу можна використовувати свіжий або заморожений гребінець, а також різні овочі. Це відмінний варіант для приготування швидкого супу для всієї родини.

  • Картопля - 4 штуки
  • Luk-salotų - 5 штук
  • Соняшникова олія - 2 Ст. Ложки
  • Олія - 2 Ст. Ложки
  • Корінь селери - 1 штука
  • Біле вино - 1 Склянка
  • Гребінці - 350 грам
  • Сіль і спеції - За смаком
суп з гребінців - фото крок 1
1. Картоплю чистимо і моєму, нарізаємо її невеликими шматочками. На вогонь ставимо каструлю з водою, доводимо її до кипіння, після чого відправляємо в воду шматочки картоплі.
суп з гребінців - фото крок 2
2. Моєму цибулю-шалот і селеру, нарізаємо і обсмажуємо його на сковороді з додаванням рослинної і вершкового масла, додаємо біле вино, збільшуємо вогонь, тримаємо в ньому овочі.
суп з гребінців - фото крок 3
3. Вміст сковороди відправляємо в каструлю до картоплі, продовжуємо варити.
суп з гребінців - фото крок 4
4. На сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо гребінці з шматочками цибулі до готовності (близько 5-7 хвилин).
суп з гребінців - фото крок 5
5. Овочевий суп солимо і перчимо, блендером подрібнюємо в пюре і розливаємо по тарілках, зверху викладаємо обсмажені гребінці. Смачного!

Схожі рецепти