Суп з гребінців
(покроковий рецепт з фото)
Морепродукти дуже корисні і містять багато вітамінів і мінералів. Рецепт, як приготувати суп з гребінців, допоможе приготувати обід для всієї родини. Суп ситний, легкий і в той же час живильний.
Морський гребінець готується дуже швидко, у нього ніжний і делікатний смак. З нього готують вишукані страви в кращих ресторанах світу. Для приготування цього супу можна використовувати свіжий або заморожений гребінець, а також різні овочі. Це відмінний варіант для приготування швидкого супу для всієї родини.
- Картопля - 4 штуки
- Luk-salotų - 5 штук
- Соняшникова олія - 2 Ст. Ложки
- Олія - 2 Ст. Ложки
- Корінь селери - 1 штука
- Біле вино - 1 Склянка
- Гребінці - 350 грам
- Сіль і спеції - За смаком
1. Картоплю чистимо і моєму, нарізаємо її невеликими шматочками. На вогонь ставимо каструлю з водою, доводимо її до кипіння, після чого відправляємо в воду шматочки картоплі.
2. Моєму цибулю-шалот і селеру, нарізаємо і обсмажуємо його на сковороді з додаванням рослинної і вершкового масла, додаємо біле вино, збільшуємо вогонь, тримаємо в ньому овочі.
3. Вміст сковороди відправляємо в каструлю до картоплі, продовжуємо варити.
4. На сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо гребінці з шматочками цибулі до готовності (близько 5-7 хвилин).
5. Овочевий суп солимо і перчимо, блендером подрібнюємо в пюре і розливаємо по тарілках, зверху викладаємо обсмажені гребінці. Смачного!