Печеня з морських гребінців і квасолі
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування печені з морських гребінців, зеленої квасолі, лука, соусу чілі і кінзи. Морські гребінці ви можете замінити креветками.
У великій сковороді нагріти масло на сильному вогні, близько 1 хвилини. Додати гребінці, плоскими сторонами вниз, і смажити до коричневого кольору з обох сторін, від 2 до 3 хвилин з кожного боку. Приправити сіллю. Викласти в тарілку.
Зменшити вогонь до середнього. Додати цибулю, смажити, помішуючи, до коричневого кольору, від 1 до 2 хвилин. Додати імбир, квасоля і 1/2 склянки води, варити, помішуючи, поки квасоля не буде готова і вода не випарується, близько 3 хвилин. Зняти з вогню.
Додати гребінці, сік лайма, соус чилі і кинзу. Перемішати. Приправити сіллю за смаком і подавати.
- Оливкового масла - 1 Ст. Ложка
- Морських гребінців - 450 грам
- Сіль - - За смаком
- Маленька цибулина - 1 штука
- Тертого свіжого імбиру - 1 Ст. Ложка
- Зеленої квасолі - 220 грам
- Свіжого соку лайма - 2 Ст. Ложки
- Азіатського соусу чілі з часником - 1/2 чайних ложки
У великій сковороді нагріти масло на сильному вогні, близько 1 хвилини. Додати гребінці, плоскими сторонами вниз, і смажити до коричневого кольору з обох сторін, від 2 до 3 хвилин з кожного боку. Приправити сіллю. Викласти в тарілку.
Зменшити вогонь до середнього. Додати цибулю, смажити, помішуючи, до коричневого кольору, від 1 до 2 хвилин. Додати імбир, квасоля і 1/2 склянки води, варити, помішуючи, поки квасоля не буде готова і вода не випарується, близько 3 хвилин. Зняти з вогню.
Додати гребінці, сік лайма, соус чилі і кинзу. Перемішати. Приправити сіллю за смаком і подавати.
Зменшити вогонь до середнього. Додати цибулю, смажити, помішуючи, до коричневого кольору, від 1 до 2 хвилин. Додати імбир, квасоля і 1/2 склянки води, варити, помішуючи, поки квасоля не буде готова і вода не випарується, близько 3 хвилин. Зняти з вогню.
Додати гребінці, сік лайма, соус чилі і кинзу. Перемішати. Приправити сіллю за смаком і подавати.