Рецепт Печеня з баранини з картоплею фото

Печеня з баранини з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Німецька кухня
М'ясо, Овочі, Картопля, Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Печеня

Смак цього приголомшливого страви насправді важко передати словами, адже він просто дивовижний. Таке печеня з баранини з картоплею готувала мені моя мама, я зараз я сама роблю його досить часто.

У будь-якої господині майже кожен день виникає питання, що ж приготувати на вечерю, так щоб нагодувати смачно сім'ю і при цьому всім догодити. У мене є для вас одне рішення, ви можете зробити печеня з баранини з картоплею в домашніх умовах, і ваші сім'я залишиться задоволена вечерею. Ну хіба може комусь не сподобається ніжне м'ясо, яке подається разом з ароматним картоплею і смачним соусом. У нашій родині всі люблять це блюдо і завжди раді бачити його на столі, тому для мене цей простий рецепт печені з баранини з картоплею один з найулюбленіших.

  • Баранина м'якоть - 800 грам
  • Картопля - 7-8 штук
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
  • Масло рослинне - За смаком (для смаження)
  • Спеції - За смаком (сушені помідори, сушена паприка, перець чорний мелений, зіра, трохи тархуна)
  • Сіль - За смаком
печеня з баранини з картоплею - фото крок 1
Отже, промиваємо баранину і нарізаємо м'ясо на невеликі шматочки.
печеня з баранини з картоплею - фото крок 2
Готуємо всі необхідні спеції, їх ви можете підібрати на свій смак.
печеня з баранини з картоплею - фото крок 3
Перемішуємо м'ясо зі спеціями, додаємо трохи солі і залишаємо баранину на годину маринуватися.
печеня з баранини з картоплею - фото крок 4
Потім наливаємо в товстостінну каструлю трохи рослинного масла, нагріваємо його і обсмажуємо на маслі нарізану півкільцями цибулю до золотистого кольору.
печеня з баранини з картоплею - фото крок 5
Викладаємо до цибулі замариноване м'ясо.
печеня з баранини з картоплею - фото крок 6
Продовжуємо смажити все, помішуючи, поки баранина не покриється рум'яною скоринкою.
печеня з баранини з картоплею - фото крок 7
Наливаємо в каструлю стільки води, щоб вона повністю накривала баранину. Тушкуємо м'ясо під кришкою на повільному вогні протягом години.
печеня з баранини з картоплею - фото крок 8
Картоплю чистимо й нарізаємо шматочками, обсмажуємо його окремо на сковороді до золотистого кольору.
печеня з баранини з картоплею - фото крок 9
Через годину додаємо картоплю в каструлю до м'яса, солимо і перчимо все за смаком і готуємо гарячий ще 15-20 хвилин.
печеня з баранини з картоплею - фото крок 10
Подаємо печеню зі свіжою зеленню, з бульйоном або без, хто як більше любить. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти