Рецепт Печеня з баранини фото

Печеня з баранини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Печеня
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Печеня з баранини готується з баранячого ноги. Спочатку ми замарінуем м'ясо, потім гарненько його запекти. У нас вийде чудове блюдо, ароматне, соковите, з скоринкою, до якого піде картопля і салат.

Опис приготування:

Печеня з баранини довго нудиться в духовці, але з'їсте ви його дуже швидко. Поки баранина запікається, підсмажте картоплю і приготуйте салат.

  • Бараняча нога - 2, 5 кілограма
  • Йогурт натуральний - 125 мілілітрів
  • Часник - 3 зубчики
  • Імбир, шматочок - 1 штука (довжиною 3 см)
  • Ferry Масала - 2 чайних ложки (спеції)
  • Кмин - 1 Чайна ложка
  • Обкладинка - 1/2 чайних ложки
печеня з баранини - фото крок 1
1. Баранячу ногу промийте, просушіть, зробіть надрізи до кістки по всій довжині ноги. Змішайте в мисці пропущений через прес часник, подрібнений імбир, кмин, Ferry Масала, корицю. Натріть маринадом баранину, закрийте в мисці і залиште на годину маринуватися.
печеня з баранини - фото крок 2
2. Духовку дозволите нагріватися на 210 градусів. Мариновану баранячу ногу викладіть у форму для запікання і відправте її в духовку. Через півгодини понизьте температуру до 150 градусів. Запікайте печеня з баранини ще протягом двох годин.
печеня з баранини - фото крок 3
3. Готову баранячу ногу викладіть на блюдо. Залиште на 20 хвилин. Потім наріжте.
печеня з баранини - фото крок 4
4. Подавайте печеня з баранини з запеченим або смаженою картоплею і свіжим салатом. Смачного!

Схожі рецепти