Печеня з баранини з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Безпрограшний варіант для сімейної вечері або обіду - обсмажене і протушенние м'ясо з овочами поширює аромат, від якого просто течуть слинки, а ноги самі несуть за стіл.
Для приготування печені з баранини з овочами поріжте всі необхідні овочі та зелень. Баранину промийте, обсушити рушником, злегка відбийте і посоліть. Потім обсмажте на розпеченій сковороді до золотистої скоринки. Потім додайте цибулю, а через 5 хвилин морква. Обсмажуйте всі разом 10 хвилин, потім приберіть м'ясо зі сковороди. До залишилися овочів додайте перець і помідори. Посипте кмином і тушкуйте у власному соку 15 хвилин. Потім викладіть картоплю, посипте сіллю і зеленню, а через 5 хвилин додайте м'ясо, часник і залийте водою. Коли рідина закипить, зменшіть вогонь і тушкуйте 30-35 хвилин. На стіл подавайте в гарячому вигляді з хорошим вином. Смачного!
- Баранина на кісточці - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Помідор - 2 штуки
- Болгарський перець - 2 штуки
- Картопля - 2 штуки
- Листя базиліка - 4 штуки
- Пучок петрушки - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Оливкова олія - 0, 3 склянки
- Вода - 0, 5 склянки
- Насіння кмину - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком