Рецепт Шашлик з курки на пиві фото

Шашлик з курки на пиві
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На природу
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 8
Час приготування: 6 г. 0 хв.

Якщо ви плануєте посмажити на природі курочку і якраз в пошуку нових ідей для маринаду, тоді не проходите мимо! Я покажу, як зробити шашлик з курки на пиві з аджикою. Просто, швидко і смачно!

Опис приготування:

Я додаю в маринад домашню аджику, щоб надати пікантності. Ви можете замінити її кетчупом, наприклад. Алкоголь в процесі смаження випаровується, а ось смак пива залишається досить відчутний. Так що якщо ви готові до експериментів, запам'ятовуйте рецепт!

  • Курка - 1 кілограм
  • Пиво - 300 мілілітрів
  • Аджика - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
шашлик з курки на пиві - фото крок 1
У мене на мангалі будуть гомілки, але ви можете використовувати будь-які частини курки, які вам подобаються.
шашлик з курки на пиві - фото крок 2
Курку вимийте, обсушити, додайте сіль і перець за смаком. Можна використовувати улюблені спеції або сушені трави.
шашлик з курки на пиві - фото крок 3
Додайте трохи аджики і все як слід перемішайте.
шашлик з курки на пиві - фото крок 4
Викладіть курку в зручний контейнер і влийте пиво. Залиште маринуватися на 5-6 годин.
шашлик з курки на пиві - фото крок 5
Коли вугілля готові, викладіть курку на решітку.
шашлик з курки на пиві - фото крок 6
І відправте на мангал.
шашлик з курки на пиві - фото крок 7
Курку необхідно смажити не менше 35-45 хвилин (в залежності від розміру шматочків і спека), щоб вона як слід приготувалася.
шашлик з курки на пиві - фото крок 8
Апетитна скоринка і неймовірний смак. Пригощайтеся!

Схожі рецепти