Рецепт Маринад для курки шашлик фото

Маринад для курки шашлик
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Овочі , Молочні продукти , Птах , Часник
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Гарячі страви , Заготовки , Соуси
Кількість порцій: 6
Час приготування: 3 г. 0 хв.

У літній період багато діляться вдалими рецептами маринадів для шашликів. Маринадів велике різноманіття, головне підібрати за смаком. Сьогодні розповім вам, як приготувати маринад для курки (шашлик).

Опис приготування:

З таким маринадом курка виходить дивно соковитою і м'якою, а також має неповторний смак.

Важливо відмітити, що такий маринад готується швидко, але головне дати м'ясу добре промаринуватися.

Грецький йогурт можете замінити на будь-який інший нежирний йогурт, а також додати або прибрати спеції на ваш смак.

Подавайте шашлик з коржем або лавашем і салатом зі свіжих помідорів.

Смачного!

  • Грецький йогурт - 1 Склянка
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 6 зубчиків (вичавити через прес)
  • Перець червоний - 1 Ст. Ложка (пластівцями)
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Чорний перець - 1 Чайна ложка
  • Паприка мелена - 1 Чайна ложка
  • Кориця мелена - 1/8 чайних ложки
  • Мелений тмин - 1/2 чайних ложки
  • Курячі стегна - 1 кілограм (без кістки)
  • Кетчуп томатний - 2 Ст. Ложки
1
Приготуйте маринад, змішавши йогурт і всі спеції з переліку.
2
У миску з маринадом покладіть м'ясо птиці і залиште маринуватися від 2 до 8 годин.
3
Розігрійте мангал, надіньте м'ясо на шампура і смажте до готовності.

Схожі рецепти