Шашлик з курки (маринад на кефірі)
(покроковий рецепт з фото)
Чи збираєтеся приготувати щось дієтичне і дуже цікаве? Сьогодні я розповім, як приготувати шашлик з курки в маринаді з кефіру. Кефір додасть м'ясу унікальні нотки. Приступаємо
Таке блюдо може стати універсальним, адже воно ідеально підійде як на обід, так і на вечерю. Шашлик з курячого філе є дієтичним блюдом. Як гарнір до нього можна приготувати салат з овощей.Наслаждайтесь прекрасним смаком страви і обов'язково діліться враженнями
- Куряче філе - 1 кілограм
- Ріпчаста цибуля - 350 грам
- Кефір - 0, 5 L
- Часник - 4-5 зубчиків
- Сіль, перець, сушена зелень - За смаком
Приготування починаємо з підготовки основного інгредієнта. Куряче філе промиваємо, просушуємо паперовим рушником і нарізаємо на шматочки.
Очищаємо ріпчасту цибулю від лушпиння і нарізаємо його кільцями.
Часник очищаємо і пропускаємо через чеснокодавку в окрему ємність.
Змішуємо м'ясо, спеції, цибуля, часник. Гарненько все перемішуємо і заливаємо м'ясо кефіром. Ми залишаємо курку маринуватися на 12 годин.
Нанизуємо підготовлене м'ясо на шампури і обсмажуємо на мангалі. Важливо не перетримати куряче філе, щоб шашлик не вдався сухим.
Обсмажуємо до золотистого і подаємо до столу. Шашлик з курки, маринований в кефірі, готовий! Смачного!