Шашлик з курки (маринад з мінералкою)
(покроковий рецепт з фото)
Існує безліч маринадів для шашлику, але якщо ви віддаєте перевагу дієтичний шашлик, то цей рецепт для вас. Сьогодні я розповім вам, як приготувати соковитий шашлик з курки.
Такий шашлик виходить соковитим, якщо ви його не перетримаєте в маринаді і не пересмажиться на багатті. Можливо, рецепт такого маринаду стане для вас улюбленим. Такий шашлик напевно сподобається вашим дітям. Подавайте шашлик зі свіжими овочами та соусами. Смачного!
- Куряча грудка - 2 кілограма
- Цибуля - 1 кілограм
- Петрушка - 1 пучок
- Приправа для курки - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Лимон - 1 штука
- Масло рослинне - 50 грам
- Мінеральна газована вода - 600 мілілітрів
Курку помийте і наріжте середніми шматочками.
У миску для маринування складіть кільцями нарізану цибулю, олія, спеції, сіль і м'ясо. Залийте мінералкою, все перемішайте. За бажанням додайте кружками нарізаний лимон.
Маринують шашлик в холодильнику 3-5 годин. Готовий шашлик надіньте на шампури, можете чергувати з лимоном і обсмажуйте на вугіллі 5-7 хвилин. Смачного!