Шашлик з баранини в пиві
(покроковий рецепт з фото)
Як виявилося, пиво відмінно підходить для маринування шашлику, воно робить м'ясо дуже м'яким і ніжним, і ось вам для прикладу відмінний рецепт приготування шашлику з баранини в пиві.
Я вже давно знала про це рецепті приготування шашлику з баранини в пиві, але спробувати його зважилася тільки недавно, тепер ось поспішаю поділитися враженнями з вами. Насправді він мені дуже сподобався з двох причин, по перше, він легко і швидко готується, а по-друге, м'ясо з ним дійсно виходить м'яке і соковите. Думаю, тепер я буду робити такий шашличок досить часто, раджу і вам спробувати його найближчим часом. А щоб зробити це ви могли легко і швидко, Зараз я докладно розповім вам, як приготувати шашлик з баранини в пиві.
1) Для початку ми, як зазвичай, промиваємо м'ясо, витираємо насухо і нарізаємо баранину на невеликі шматочки (4х4 см).
2) Ріпчасту цибулю чистимо і нарізаємо його півкільцями.
3) Тепер починаємо шарами викладати м'ясо з цибулею в каструлю, кожен шар баранини змащуємо гірчицею і посипаємо спеціями. Коли все м'ясо і цибулю будуть в каструлі, заливаємо баранину пивом і ставимо її в холодильник.
4) Маринуємо шашлик протягом 4 годин, щогодини вміст каструлі слід перемішувати.
5) Після закінчення 4 годин солимо наш шашлик і насаджує його на шампури, відправляємо смажитися на мангал.
Ось такий цікавий рецепт, мені він дуже сподобався, тому я рекомендую його всім без винятку. І приємного вам апетиту!
- Баранина - 1, 8 кілограма
- Пиво світле - 500 мілілітрів
- Гірчичний - 3 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
- Спеції - За смаком (перець чорний мелений, хміль-сунелі)
- Сіль - За смаком
1) Для початку ми, як зазвичай, промиваємо м'ясо, витираємо насухо і нарізаємо баранину на невеликі шматочки (4х4 см).
2) Ріпчасту цибулю чистимо і нарізаємо його півкільцями.
3) Тепер починаємо шарами викладати м'ясо з цибулею в каструлю, кожен шар баранини змащуємо гірчицею і посипаємо спеціями. Коли все м'ясо і цибулю будуть в каструлі, заливаємо баранину пивом і ставимо її в холодильник.
4) Маринуємо шашлик протягом 4 годин, щогодини вміст каструлі слід перемішувати.
5) Після закінчення 4 годин солимо наш шашлик і насаджує його на шампури, відправляємо смажитися на мангал.
Ось такий цікавий рецепт, мені він дуже сподобався, тому я рекомендую його всім без винятку. І приємного вам апетиту!