Рецепт Шашлик з баранини в пиві фото

Шашлик з баранини в пиві
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
М'ясо, Баранина
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю, На природу, Святковий обід
Гарячі страви, Шашлик

Як виявилося, пиво відмінно підходить для маринування шашлику, воно робить м'ясо дуже м'яким і ніжним, і ось вам для прикладу відмінний рецепт приготування шашлику з баранини в пиві.


Я вже давно знала про це рецепті приготування шашлику з баранини в пиві, але спробувати його зважилася тільки недавно, тепер ось поспішаю поділитися враженнями з вами. Насправді він мені дуже сподобався з двох причин, по перше, він легко і швидко готується, а по-друге, м'ясо з ним дійсно виходить м'яке і соковите. Думаю, тепер я буду робити такий шашличок досить часто, раджу і вам спробувати його найближчим часом. А щоб зробити це ви могли легко і швидко, Зараз я докладно розповім вам, як приготувати шашлик з баранини в пиві.

1) Для початку ми, як зазвичай, промиваємо м'ясо, витираємо насухо і нарізаємо баранину на невеликі шматочки (4х4 см).

2) Ріпчасту цибулю чистимо і нарізаємо його півкільцями.

3) Тепер починаємо шарами викладати м'ясо з цибулею в каструлю, кожен шар баранини змащуємо гірчицею і посипаємо спеціями. Коли все м'ясо і цибулю будуть в каструлі, заливаємо баранину пивом і ставимо її в холодильник.

4) Маринуємо шашлик протягом 4 годин, щогодини вміст каструлі слід перемішувати.

5) Після закінчення 4 годин солимо наш шашлик і насаджує його на шампури, відправляємо смажитися на мангал.

Ось такий цікавий рецепт, мені він дуже сподобався, тому я рекомендую його всім без винятку. І приємного вам апетиту!


  • Баранина - 1, 8 кілограма
  • Пиво світле - 500 мілілітрів
  • Гірчичний - 3 Ст. Ложки
  • Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
  • Спеції - За смаком (перець чорний мелений, хміль-сунелі)
  • Сіль - За смаком
Я вже давно знала про це рецепті приготування шашлику з баранини в пиві, але спробувати його зважилася тільки недавно, тепер ось поспішаю поділитися враженнями з вами. Насправді він мені дуже сподобався з двох причин, по перше, він легко і швидко готується, а по-друге, м'ясо з ним дійсно виходить м'яке і соковите. Думаю, тепер я буду робити такий шашличок досить часто, раджу і вам спробувати його найближчим часом. А щоб зробити це ви могли легко і швидко, Зараз я докладно розповім вам, як приготувати шашлик з баранини в пиві.

1) Для початку ми, як зазвичай, промиваємо м'ясо, витираємо насухо і нарізаємо баранину на невеликі шматочки (4х4 см).

2) Ріпчасту цибулю чистимо і нарізаємо його півкільцями.

3) Тепер починаємо шарами викладати м'ясо з цибулею в каструлю, кожен шар баранини змащуємо гірчицею і посипаємо спеціями. Коли все м'ясо і цибулю будуть в каструлі, заливаємо баранину пивом і ставимо її в холодильник.

4) Маринуємо шашлик протягом 4 годин, щогодини вміст каструлі слід перемішувати.

5) Після закінчення 4 годин солимо наш шашлик і насаджує його на шампури, відправляємо смажитися на мангал.

Ось такий цікавий рецепт, мені він дуже сподобався, тому я рекомендую його всім без винятку. І приємного вам апетиту!

Схожі рецепти