Рецепт Шашлик з баранини в пиві фото

Шашлик з баранини в пиві
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
М'ясо , Баранина
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , На природу , Святковий обід
Гарячі страви , Шашлик
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Як виявилося, пиво відмінно підходить для маринування шашлику, воно робить м'ясо дуже м'яким і ніжним, і ось вам для прикладу відмінний рецепт приготування шашлику з баранини в пиві.


Опис приготування:

Я вже давно знала про це рецепті приготування шашлику з баранини в пиві, але спробувати його зважилася тільки недавно, тепер ось поспішаю поділитися враженнями з вами. Насправді він мені дуже сподобався з двох причин, по перше, він легко і швидко готується, а по-друге, м'ясо з ним дійсно виходить м'яке і соковите. Думаю, тепер я буду робити такий шашличок досить часто, раджу і вам спробувати його найближчим часом. А щоб зробити це ви могли легко і швидко, Зараз я докладно розповім вам, як приготувати шашлик з баранини в пиві.

1) Для початку ми, як зазвичай, промиваємо м'ясо, витираємо насухо і нарізаємо баранину на невеликі шматочки (4х4 см).

2) Ріпчасту цибулю чистимо і нарізаємо його півкільцями.

3) Тепер починаємо шарами викладати м'ясо з цибулею в каструлю, кожен шар баранини змащуємо гірчицею і посипаємо спеціями. Коли все м'ясо і цибулю будуть в каструлі, заливаємо баранину пивом і ставимо її в холодильник.

4) Маринуємо шашлик протягом 4 годин, щогодини вміст каструлі слід перемішувати.

5) Після закінчення 4 годин солимо наш шашлик і насаджує його на шампури, відправляємо смажитися на мангал.

Ось такий цікавий рецепт, мені він дуже сподобався, тому я рекомендую його всім без винятку. І приємного вам апетиту!


  • Баранина - 1, 8 кілограма
  • Пиво світле - 500 мілілітрів
  • Гірчичний - 3 Ст. Ложки
  • Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
  • Спеції - За смаком (перець чорний мелений, хміль-сунелі)
  • Сіль - За смаком
Я вже давно знала про це рецепті приготування шашлику з баранини в пиві, але спробувати його зважилася тільки недавно, тепер ось поспішаю поділитися враженнями з вами. Насправді він мені дуже сподобався з двох причин, по перше, він легко і швидко готується, а по-друге, м'ясо з ним дійсно виходить м'яке і соковите. Думаю, тепер я буду робити такий шашличок досить часто, раджу і вам спробувати його найближчим часом. А щоб зробити це ви могли легко і швидко, Зараз я докладно розповім вам, як приготувати шашлик з баранини в пиві.

1) Для початку ми, як зазвичай, промиваємо м'ясо, витираємо насухо і нарізаємо баранину на невеликі шматочки (4х4 см).

2) Ріпчасту цибулю чистимо і нарізаємо його півкільцями.

3) Тепер починаємо шарами викладати м'ясо з цибулею в каструлю, кожен шар баранини змащуємо гірчицею і посипаємо спеціями. Коли все м'ясо і цибулю будуть в каструлі, заливаємо баранину пивом і ставимо її в холодильник.

4) Маринуємо шашлик протягом 4 годин, щогодини вміст каструлі слід перемішувати.

5) Після закінчення 4 годин солимо наш шашлик і насаджує його на шампури, відправляємо смажитися на мангал.

Ось такий цікавий рецепт, мені він дуже сподобався, тому я рекомендую його всім без винятку. І приємного вам апетиту!

Схожі рецепти