Шашлик з телятини в пиві
(покроковий рецепт з фото)
Існує багато різних маринадів для шашлику. І дуже важливо підібрати правильний до потрібного м'яса. Це дуже сильно впливає на смак. Головне - дотримати час, щоб все настоялося і просочилося.
Сьогодні з вами поділюся тим, як приготувати шашлик з телятини в пиві. Це справжній чоловічий рецепт. Можна підготувати м'ясо заздалегідь і прибрати його в скляні банки, а потім поїхати на природу і запекти його. Смак виходить дуже насичений, а саме м'ясо - ароматним і соковитим. Прекрасне гаряче для великої компанії!
- Телятина - 1200 грам
- Темне пиво - 1 штука (пляшка)
- Перець духмяний - 1 Чайна ложка
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Сіль - За смаком
Телятину помийте і наріжте кубиками. Лук почистіть і наріжте півкільцями. Покладіть все в миску, залийте пивом. Також подрібніть перець, додайте його туди ж. Залиште маринуватися м'ясо на 3 годину.
Як тільки час вийде, посоліть і надіньте м'ясо на шампур.
Шашлик запікайте на мангалі, постійно перевертаючи і сприсківая водою, якщо необхідно. Жарьте до румяности.