Шашлик з телятини дієтичний
(покроковий рецепт з фото)
Більшість з нас любить поїсти смачних шашличків. Ми часто готуємо цю страву на свята. Але як при цьому зберегти струнку фігуру? Я розповім, як приготувати шашлик з телятини дієтичний.
Організм жінки влаштований трохи інакше, ніж чоловічий. Жінки схильні до накопичення енергії і жирів куди більше! І це сумно, адже мяско поїсти люблять дуже багато з нас - представниць прекрасної статі. Але не варто засмучуватися раніше часу, адже я пропоную цілком дієтичний варіант шашлику, який порадує смаком і збереже тонку талію!
- Телятина - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 300 грам
- Спеції - 1 Ст. Ложка
- Мінеральна вода газована - 700 мілілітрів
Ніжне м'ясо телятини промиваємо водою і ріжемо на обробній дошці. Товщина шматочків повинна становити в середньому п'ять сантиметрів, так буде значно зручніше смажити.
Лук очищаємо від лушпиння і ріжемо півкільцями. Кидаємо його до телятини. Сипем сіль і спеції від душі: я вибрала базилік, IRU, koriandr і два типи пір'я. Після заливаємо наш шашличок мінералкою і прибираємо в холодильник.
Маринуємо пару годин. Тепер можна насаджувати шматочки телятини на шампура. Ми залишаємо відстань між шматочками, щоб їм не було тісно.
Відправляємо шашлики з телятини на мангал. Попередньо готуємо хороші вугілля, щоб жар був потужним. Смажимо шашлик приблизно годину, стежимо, щоб він не підгорав. Наше дієтичне блюдо готове! Смачного!