Шашлик з телятини на кістці
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути смачніше м'яса, яке можна відкусити прямо з шампура? Правильно - м'ясо на кісточці! У цьому рецепті ви навчитеся того, як приготувати шашлик з телятини на кістці. Це дуже смачно!
Вперше я звернула увагу на такий спосіб приготування років 10 назад. В одному літньому кафе подавали шашлик на кістки. Я вибрала варіант з телятиною і приємно здивувалася неповторного смаку, соковитості і ніжності м'яса. Тепер готую таке сама, радую гостей і близьких, чого й вам бажаю!
- Телятина на кістці - 1 кілограм
- Свіжа зелень - 1 пучок
- Спеції - 1 Ст. Ложка
Нарізаємо телятину великими шматочками. Посипаємо добротно спеціями, солимо. До м'яса я додала свою улюблену приправу - базилік.
Щоб шашлик рівномірно приготувався, я вирішила смажити його на решітці. Досить складно рівно протягнути м'ясо з кісточкою простим шампуром. Тому шматочки телятини смажимо на мангалі до готовності, періодично перевертаючи.
Через 40-50 хвилин шашлик можна діставати! У мене вже були смажене овочі-гриль. На них я виклала готовий шашлик на кістки. У такому поєднанні м'ясо стає просто королівським! Смачного!