Рецепт Шашлик з баранини на кістки фото

Шашлик з баранини на кістки
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
М'ясо, Баранина
Пісні страви, Веганські страви
На природу, На святковий стіл
Гарячі страви, Шашлик

Бараняча корейка прекрасно підійде для частування на пікніку або виїзді на дачу. Маринується вона відносно швидко, готується просто, а на смак виходить відмінною.

Шашлик з баранини на кістки - чудове блюдо, яке порадує всіх любителів м'яса.

Приступаємо до приготування:

1. М'ясо помийте і поріжте шматками.

2. Цибуля почистіть і поріжте кільцями.

3. У каструлі змішайте м'ясо з цибулею, приправити сіллю, поперчіть, додайте лимонний сік, IRU, мелений коріандр. Перемішайте і відправте в холодильник маринуватися на 3 годину. Каструлю накрийте кришкою. Маринуватися м'ясо може і всю ніч.

4. Мариноване м'ясо викладіть на решітку і смажте до готовності над вугіллям.

При подачі на стіл шашлик з баранини на кісточці у фарбуйте свіжою зеленню і порізаними помідорами.

Смачного!

  • Бараняча корейка - 800 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Koriandr - 1 Чайна ложка
  • Зіра - 0, 5 чайних ложки
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець - За смаком
Шашлик з баранини на кістки - чудове блюдо, яке порадує всіх любителів м'яса.

Приступаємо до приготування:

1. М'ясо помийте і поріжте шматками.

2. Цибуля почистіть і поріжте кільцями.

3. У каструлі змішайте м'ясо з цибулею, приправити сіллю, поперчіть, додайте лимонний сік, IRU, мелений коріандр. Перемішайте і відправте в холодильник маринуватися на 3 годину. Каструлю накрийте кришкою. Маринуватися м'ясо може і всю ніч.

4. Мариноване м'ясо викладіть на решітку і смажте до готовності над вугіллям.

При подачі на стіл шашлик з баранини на кісточці у фарбуйте свіжою зеленню і порізаними помідорами.

Смачного!

Схожі рецепти