Рецепт Сендвіч з яловичиною фото

Сендвіч з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На швидку руку
Бургери , Бутерброди
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 15 хв.

Після м'ясного рагу або супу залишається яловиче м'ясо. Його можна використовувати для сендвіча. Вийде м'який, ситний і ніжний сендвіч з яловичиною. Який можна взяти в школу, на природу або на роботу.

Опис приготування:

Сендвіч з яловичиною можна подати, як основне блюдо, з гарніром з смаженої картоплі або свіжого салату. Це дуже оригінально. Адже сендвіч з яловичиною досить ситний. Вам вистачить одного-двох, щоб вдосталь наїстися. І нагодувати рідних. Тому раджу робити такі сендвічі з яловичиною в далеку дорогу, дуже виручає.

  • Приготована яловичина - 50-100 грам
  • Томатний соус - 1 Ст. Ложка (можна використовувати кетчуп.)
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Хліб - 2 скибочки
  • Сіль - За смаком
сендвіч з яловичиною - фото крок 1
Приготовану яловичину розімніть, поділіть на дрібні шматочки. Змішайте з томатним соусом і вершковим маслом. Вершкове масло краще спочатку розтопити. Додати сіль за смаком.
сендвіч з яловичиною - фото крок 2
Викладіть яловичину на скибочку хліба.
сендвіч з яловичиною - фото крок 3
Накрийте другим. Розріжте і насолоджуйтеся приємним смаком. Сендвіч з яловичиною вас не розчарує.

Схожі рецепти