Сендвіч з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Після м'ясного рагу або супу залишається яловиче м'ясо. Його можна використовувати для сендвіча. Вийде м'який, ситний і ніжний сендвіч з яловичиною. Який можна взяти в школу, на природу або на роботу.
Сендвіч з яловичиною можна подати, як основне блюдо, з гарніром з смаженої картоплі або свіжого салату. Це дуже оригінально. Адже сендвіч з яловичиною досить ситний. Вам вистачить одного-двох, щоб вдосталь наїстися. І нагодувати рідних. Тому раджу робити такі сендвічі з яловичиною в далеку дорогу, дуже виручає.
- Приготована яловичина - 50-100 грам
- Томатний соус - 1 Ст. Ложка (можна використовувати кетчуп.)
- Вершкове масло - 30 грам
- Хліб - 2 скибочки
- Сіль - За смаком
Приготовану яловичину розімніть, поділіть на дрібні шматочки. Змішайте з томатним соусом і вершковим маслом. Вершкове масло краще спочатку розтопити. Додати сіль за смаком.
Викладіть яловичину на скибочку хліба.
Накрийте другим. Розріжте і насолоджуйтеся приємним смаком. Сендвіч з яловичиною вас не розчарує.