Рецепт Сендвіч «як в Сабвей» фото

Сендвіч «як в Сабвей»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Сьомга
Вегетаріанське харчування
На швидку руку , На святковий стіл , На сніданок , 23 лютого
Бургери , Бутерброди
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 15 хв.

Апетитний сендвіч"як в Сабвей" з хрустким багетом, оливками, помідорами і сиром настільки смачний, що він стане вашим улюбленим сендвічем.

Опис приготування:

Сендвіч"як в Сабвей" виходить не тільки смачним, але і ситним. Зробіть такий собі на роботу, в обід вам заздритимуть всі колеги, апетитний і яскравий сендвіч захочуть спробувати все. Багет повинен бути свіжим, м'яким, з хрусткою скоринкою, тоді ви відчуєте особливе задоволення, відкушуючи шматочок за шматочком. Рецепт сендвіча"як в Сабвей" я підготувала з фото. Так і зрозуміліше і цікавіше. Дерзайте!

  • Багет - 1 штука
  • Листя салату - 3-4 штук
  • Помідори - 1-2 штук
  • Огірок - 1 штука
  • Шинка - 3-4 скибочок
  • Оливки - 6-8 штук (без кісточок.)
  • Твердий сир - 50-70 грам
  • Майонез - 2-3 Ст. Ложок
Cендвіч
Підготуйте всі інгредієнти.
Cендвіч
Розріжте багет навпіл уздовж. На одну сторону, бажано верхню, викладіть скибочки шинки і натріть зверху сир. Поставте в духовку буквально на п'ять хвилин, щоб сир розплавився.
Cендвіч
Поки верхівка запікається, на нижню частину багета викладіть спочатку листя салату, потім огірки і помідори (нарізані кружальцями) і оливки.
Cендвіч
Змастіть нижню частину сендвіча, яка з овочами, майонезом і накрийте верхній, з сиром і шинкою.
Cендвіч
Загорніть в харчову папір, щоб начинка не випадала. Смачного.

Схожі рецепти