Сендвіч «як в Сабвей»
(покроковий рецепт з фото)
Апетитний сендвіч "як в Сабвей" з хрустким багетом, оливками, помідорами і сиром настільки смачний, що він стане вашим улюбленим сендвічем.
Сендвіч "як в Сабвей" виходить не тільки смачним, але і ситним. Зробіть такий собі на роботу, в обід вам заздритимуть всі колеги, апетитний і яскравий сендвіч захочуть спробувати все. Багет повинен бути свіжим, м'яким, з хрусткою скоринкою, тоді ви відчуєте особливе задоволення, відкушуючи шматочок за шматочком. Рецепт сендвіча "як в Сабвей" я підготувала з фото. Так і зрозуміліше і цікавіше. Дерзайте!
- Багет - 1 штука
- Листя салату - 3-4 штук
- Помідори - 1-2 штук
- Огірок - 1 штука
- Шинка - 3-4 скибочок
- Оливки - 6-8 штук (без кісточок.)
- Твердий сир - 50-70 грам
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
Підготуйте всі інгредієнти.
Розріжте багет навпіл уздовж. На одну сторону, бажано верхню, викладіть скибочки шинки і натріть зверху сир. Поставте в духовку буквально на п'ять хвилин, щоб сир розплавився.
Поки верхівка запікається, на нижню частину багета викладіть спочатку листя салату, потім огірки і помідори (нарізані кружальцями) і оливки.
Змастіть нижню частину сендвіча, яка з овочами, майонезом і накрийте верхній, з сиром і шинкою.
Загорніть в харчову папір, щоб начинка не випадала. Смачного.