Гарячий сендвіч з лососем
(покроковий рецепт з фото)
Цей гарячий сендвіч буде відмінним блюдом для перекусу на роботі чи вдома, коли готувати що-небудь більш істотне немає часу. Ароматний, ситний і незвичайний, готується він дуже просто і легко!
Коли не вистачає часу для того, щоб приготувати повноцінне блюдо, а їсти дуже хочеться, скористайтеся цим рецептом в якому я розповім, як приготувати гарячий сендвіч з лососем. Дотримуючись кроків рецепта і докладної інструкції, ви зможете дуже смачно і досить ситно перекусити.
- Кнопка - 4 скибочки
- Лосось - 50-60 грам (копчений або слабосоленої)
- Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки (маленька цибулина)
- Дижонская гірчиця - 1/2 чайних ложки
- Зелень кропу - 1 Чайна ложка (нарізаного)
- Лимонний сік - 1/2 чайних ложки
- Яйця - 1 штука
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 20 грам
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Оцет 9% - 1/2 чайних ложки (або лимонний сік; 1 чайна ложка)
Якщо вам не дуже подобається сиру цибулю в стравах, ви можете його замаринувати так, як я. Очистимо цибулю, наріжемо на тонкі четвертькольцамі, додамо оцет і заливаємо окропом хвилин на 5.
Лосось для сендвіча у мене малосолоний, власної засолювання. Нарізаємо рибку на невеликі шматочки.
До риби додамо гірчицю в зернах, дрібно нарізану зелень кропу, трохи лимонного соку і перемішати. Якщо хочеться начинки поострее, додайте трішки гострого соусу.
Виделкою збиваємо яйце з молоком до отримання однорідної маси.
Два скибочки батона змащуємо вершковим масло. А на решту скибочки викладаємо рибну начинку.
Віджимаємо цибулю від маринаду і вкладаємо на рибку.
Накриваємо скибочкою батона маслом вниз.
І добре обмакиваем в яєчно-молочної суміші.
Викладаємо на розігріту з оливковою олією сковороду і обсмажуємо на вогні трохи більше середнього.
Низ сендвіча красиво підрум'яниться, перевертаємо і підсмажуємо другу сторону.
І поки сендвічі ще гарячі, можна смачно перекусити!