Сендвіч з лососем
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам варіант дуже смачною, простий, але в той же час вишуканою закуски. Цей рецепт про те, як приготувати сендвіч з лососем. Лосося і хлібець піджаримо на грилі.
Такі бутерброди дуже зручно готувати, якщо у вас від вечері або обіду залишився невеликий шматочок смаженої або запеченої лосося.
Що стосується соусу, то тут можна експериментувати. Підійде і майонез, і "соус тартар" і, наприклад, соус на основі грецького йогурту, кропу і часнику.
- Філе лосося - 300 грам
- Сіль, перець - За смаком
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Хліб - 4 скибочки
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Салат латук - 1 пучок
Філе лосося посоліть і поперчіть, обсмажте на грилі по 5-6 хвилин на кожній стороні. Podrumân'te хліб на грилі.
Готового лосося остудіть і пам'ятайте виделкою, змішайте з майонезом.
Салатні листя промийте та висушіть, викладіть на хліб. Зверху покладіть пасту з риби і прикрийте другим скибочкою хліба. Розріжте за бажанням.