Французький сендвіч з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Французи славляться своєю любов'ю до вершкового масла і сиру. Можна зробити великий сендвіч з пишною булкою, з крекерами або хлібцями. Оцініть самі рецепт, як приготувати французький сендвіч з сиром.
Такі сендвічі, якщо зробите їх з пишною булочкою, відмінно подавати до сніданку, а якщо з хлібцями або крекерами, то можна подавати в якості закуски на фуршет або святкову вечерю. Замість петрушки можна використовувати кріп або зелену цибулю. А ось на сирі краще не економити.
- Булка для сендвічів - 2 штуки
- Сир «Брі» - 70 грам
- Огірок - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Майонез - За смаком
- Вершкове масло - 60 грам
- Часник - 2 зубчики
- Петрушка свіжа - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
1. У миску викладіть м'яке вершкове масло, додайте подрібнений часник, петрушку, щіпку солі.
2. Гарненько перемішайте масляну суміш.
3. Вимийте огірки, очистіть часник, наріжте овочі тонкими кільцями.
4. Сир наріжте пластинками близько 2 мм в товщину або більше.
5. Розріжте булку на 2 частини, змастіть одну часниковим маслом із зеленню, викладіть кільця огірочка, потім цибулю, укладіть скибочки сиру. Другу частину булки змастіть майонезом і накрийте сендвіч, розріжте його на 2 частини. Виконайте всі дії з другої булкою.
6. Подавайте сендвіч відразу, можна на сніданок або для перекусу.