Сендвіч з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Гарячий хрусткий сендвіч з сиром - не тільки ситний, але і смачний сніданок або перекус! Пропонуємо вашій увазі простий, але цікавий покроковий рецепт приготування класичного сендвіча з сиром.
Оцініть простий, але в той же час цікавий рецепт сендвіча з сиром. Класичний рецепт сендвіча з сиром ви завжди зможете урізноманітнити, додавши свіжі або мариновані овочі, оливки або зелень на ваш смак!
- Хліб - 2 скибочки
- Сир - 1-2 скибочок
- Вершкове масло - 60 грам
- Сіль - 1 щіпка
Приготуйте 2 шматочка хліба, вибір хліба залежить виключно від вашого смаку.
Розтопіть одну третю частину масла на сковороді з антипригарним покриттям. Масло має саме топитися, а не шипіти або «шкварчать». Покладіть обидва скибочки на сковорідку. Обсмажте з одного боку протягом приблизно 2-х хвилин до утворення золотистої скоринки.
Зніміть скибочки хліба з пательні, перекладіть їх на обробну дошку підсмаженої стороною вгору. Покладіть 1-2 скибочки сиру на один шматочок хліба, потім закрийте сендвіч другим шматочком хліба. Обсмажені сторони повинні бути всередині сендвіча.
Розтопіть другу частину вершкового масла на сковороді, зменшіть вогонь до мінімуму. Обсмажте сендвіч з одного боку до утворення глибокого золотисто-коричневого кольору, близько 5 хвилин. Зніміть бутерброд зі сковороди, додайте третю частину масла. Потім знову покладіть бутерброд на сковороду підсмаженої стороною вгору. Приправте сіллю.
Коли друга сторона стане золотисто-коричневого кольору і сир повністю розтопиться, зніміть бутерброд зі сковороди.
Перекладіть сендвіч на тарілку, і розріжте на кілька частин, щоб його було зручно їсти. Подавайте гарячим. Смачного.