Рецепт Щи з лисичками і болгарським перцем фото

Щи з лисичками і болгарським перцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Капуста , Гриби , Лісіцкі
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Супи , Щи
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Щи - це національне російське блюдо. Різновидів його досить багато, але у нас найбільш популярним є щі з додаванням грибів. А

Наявність болгарського перцю робить суп ще ароматні.

Опис приготування:

Для приготування можна використовувати не тільки лисички, але і будь-які інші гриби. Навіть печериці. Просто буде трохи інший смак. А при подачі можна трохи посипати свіжою зеленню. Приступимо!

  • М'ясо на кістці - 400 грам
  • Картопля - 2-3 штук
  • Капуста - 200 грам
  • Лісіцкі - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штук
  • Морква - 1 штук
  • Помідори - 2 штуки
  • Болгарський перець - 1/2 штуки
  • Вода - 2 L
  • Сіль - За смаком
щи з лисичками і болгарським перцем - фото крок 1
М'ясо на кістці відваріть і переберіть, otdeliv кістки.
щи з лисичками і болгарським перцем - фото крок 2
Бульйон процідіть і доведіть до кипіння. Додайте нарізану картоплю і капусту.
щи з лисичками і болгарським перцем - фото крок 3
Окремо обсмажити цибулю і моркву. Додайте нарізані лисички.
щи з лисичками і болгарським перцем - фото крок 4
Додайте нарізані помідори і болгарський перець. Все добре обсмажте протягом 5-7 хвилин.
щи з лисичками і болгарським перцем - фото крок 5
Додайте всю зажарку в суп і варіть до готовності капусти і картоплі. За смаком додайте сіль і спеції.
щи з лисичками і болгарським перцем - фото крок 6
Подавайте суп гарячим, додавши ложку сметани.
Смачного!

Схожі рецепти