Щи з лисичками і болгарським перцем
(покроковий рецепт з фото)
Щи - це національне російське блюдо. Різновидів його досить багато, але у нас найбільш популярним є щі з додаванням грибів. А
Наявність болгарського перцю робить суп ще ароматні.
Для приготування можна використовувати не тільки лисички, але і будь-які інші гриби. Навіть печериці. Просто буде трохи інший смак. А при подачі можна трохи посипати свіжою зеленню. Приступимо!
- М'ясо на кістці - 400 грам
- Картопля - 2-3 штук
- Капуста - 200 грам
- Лісіцкі - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Морква - 1 штук
- Помідори - 2 штуки
- Болгарський перець - 1/2 штуки
- Вода - 2 L
- Сіль - За смаком
М'ясо на кістці відваріть і переберіть, otdeliv кістки.
Бульйон процідіть і доведіть до кипіння. Додайте нарізану картоплю і капусту.
Окремо обсмажити цибулю і моркву. Додайте нарізані лисички.
Додайте нарізані помідори і болгарський перець. Все добре обсмажте протягом 5-7 хвилин.
Додайте всю зажарку в суп і варіть до готовності капусти і картоплі. За смаком додайте сіль і спеції.
Подавайте суп гарячим, додавши ложку сметани.
Смачного!
Смачного!