Сангрія з білого вина
(покроковий рецепт з фото)
Побалуйте себе освіжаючим і солоденьким напоєм з фруктами і часточками лайма! дивіться, як приготувати сангрию з білого вина, і готуйте її для себе і своїх рідних! Це смачно і натурально.
Сангрія зазвичай готується з цитрусових і червоного вина. Але не всім це червоне вино подобається. Так чому б не приготувати сангрию з білого вина? Цитрусові можна сміливо замінити на інші фрукти і ягоди. У мене була заморожена ціла полуниця і персик. Смак виходить ніжніший. Щоб приготувати сангрию з білого вина, можете використовувати напівсухе або солодке вино. Ельф, сік персиковий і лайми додадуть напою нотку свіжості.
- Цукор - 0, 5 склянки
- Ельф - 0, 5 L
- Вапно - 3-4 штук
- Персик - 2-3 штук
- Полуниця - 4-5 штук
- Вино біле - 750 мілілітрів
- Сік персиковий або виноградний - 1 Склянка
Підготуйте інгредієнти.
У глечик, в якому будете готувати і зберігати сангрию, nalyeitye Sprite, додайте цукор і сік лайм. Гарненько все перемішайте.
Потім додайте крупно порізану полуницю і персики. Влийте сік. І вино.
Перемішайте і дайте настоятися в глечику годину-дві. Краще поставити в холодильник, щоб потім подавати готову сангрию охолодженої.
Готову сангрию з білого вина подавайте з скибочками лайма і шматочками полуниці. Перед подачею можете ще пару кубиків льоду додати.
Теплих вам посиденьок!