Рецепт Samgyopsali фото

Samgyopsali
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
М'ясо, Свинина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю

Samgyopsali - традиційний корейський фаст-фуд. Являє собою смажену грудинку. Такі собі м'ясні чіпси! Подаються зі свіжими овочами та зеленню. Це дійсно дуже смачно!

Блюдо традиційне, корейське, тому точно дотримуйтесь рецептуру і технологію приготування!

  • Грудинка свиная - 300 грам
  • Сіль - За смаком
  • Масло рослинне - 100 мілілітрів
Samgyopsali - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
Samgyopsali - фото крок 2
Наріжте грудинку на невеликі і тонкі смужки.
Samgyopsali - фото крок 3
Добре розігрійте сковороду і на сильному вогні обсмажте скибочки м'яса.
Samgyopsali - фото крок 4
Переверніть скибочки і обсмажте з іншого боку до хрусткого стану.
Samgyopsali - фото крок 5
Викладіть скибочки на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки жиру.
Samgyopsali - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти