Samgyopsali
(покроковий рецепт з фото)
Samgyopsali - традиційний корейський фаст-фуд. Являє собою смажену грудинку. Такі собі м'ясні чіпси! Подаються зі свіжими овочами та зеленню. Це дійсно дуже смачно!
Блюдо традиційне, корейське, тому точно дотримуйтесь рецептуру і технологію приготування!
- Грудинка свиная - 300 грам
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - 100 мілілітрів
Підготуйте всі інгредієнти.
Наріжте грудинку на невеликі і тонкі смужки.
Добре розігрійте сковороду і на сильному вогні обсмажте скибочки м'яса.
Переверніть скибочки і обсмажте з іншого боку до хрусткого стану.
Викладіть скибочки на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки жиру.
Смачного!