Рецепт Салати на закачування фото

Салати на закачування
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Овочі , Огірок , Крабові палички
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Ми закочує на зиму безліч різноманітних салатів, але не так багато їх з буряка. Тому хочу запропонувати вам спробувати саме цей салат: соковитий, з м'яким і ніжним смаком.

Опис приготування:

Підготуйте овочі для салату. Все вимийте, зніміть шкірку, дрібно поріжте і проваріть 1 час. Додайте оцет і часник - і закатати. Хай щастить!

  • Буряк - 2 кілограма
  • Морква - 500 грам
  • Цибуля - 500 грам
  • Помідори - 500 грам
  • Часник - 10-12 зубчиків
  • Сіль - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне без запаху - 250 мілілітрів
  • Оцет столовий - 4 Ст. Ложки
  • Лавровий лист - 1-2 штук
салати на закачування - фото крок 1
Підготуємо продукти і спеції. Всі овочі необхідно вимити і почистити.
салати на закачування - фото крок 2
Морква трьом на крупній тертці, цибулю ріжемо півкільцями.
салати на закачування - фото крок 3
Буряк потрібно порізати соломкою і використовувати дуже крупну тертку.
салати на закачування - фото крок 4
Складіть в каструлю з товстим дном (або казан) овочі. Додайте порізаний дрібно помідор або аналогічну кількість томатного соку. Додайте сіль, цукор, рослинне масло і поставте на вогонь. Варіть на слабкому вогні з моменту закипання 1 час. Обов'язково накрийте кришкою.
салати на закачування - фото крок 5
Через годину пропустіть часник через прес. Підготуйте стерильні банки і кришки.
салати на закачування - фото крок 6
Для 5 хвилин до кінця варіння додайте часник і оцет. Перемішайте і варіть до кінця.
салати на закачування - фото крок 7
Розкладіть салат по банках, щільно утрамбовуючи. Засукайте ключем. Переверніть догори дном до повного охолодження.

Схожі рецепти