Салати xamonom
(покроковий рецепт з фото)
Соковитий і апетитний салат з хамоном - повноцінне блюдо для перекусу або вечері. Пам'ятайте, що м'ясний продукт калорійний, тому його краще подавати з зеленню, цитрусовими, додаючи майонез або олія.
Хамон і лимон для салату намагайтеся нарізати ідеально тонко, щоб скибочки навіть не доводилося жувати. Блюдо виходить ідеально збалансованим навіть з мінімальної кількості інгредієнтів. Мінімум смаку - максимум насолоди їжею!
- То ж - 120 грам
- Арахіс - 40-50 грам
- Салат листовий - 1 пучок
- Лимон - 5-6 скибочок
- Петрушка - 2 штуки (гілочки)
- Сіль - 2 щіпки
Підготуйте зазначені інгредієнти.
Розберіть листя салату руками, промийте у воді і викладіть на тарілку у формі кола.
Хамон акуратно наріжте тоненькими скибочками гострим ножем або за допомогою Ломтерізки. Скрутіть у вигляді трояндочок і викладіть на тарілку.
Наріжте лимон, видаляючи з скибочок кісточки. Викладіть на листя салату.
Арахіс обсмажити на сковороді близько 2-3 хвилин, зчистіть шкірку і присипте горішками вміст тарілки. Додати сіль за смаком. Промийте листя петрушки і прикрасьте ними салат. Якщо хамон занадто сушений, то збризніть блюдо оливковою олією.
Подайте приготовану страву до столу, поєднання жирного хамона і освіжаючого лимона разом із зеленню салату - ідеально!