Рецепт Гострі салати фото

Гострі салати
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина, Птах, Курка, Зелень
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Салати, Гостре

Хто любить пікантні страви? Пропоную вам відмінний рецепт, як приготувати гострий салат з м'ясом і овочами. Родом цей салатик з азіатської кухні. Але і у нас він добре приживається.

Такий салат напевно оцінять любителі азіатської кухні. А також ті, хто любить гостреньке. Як гарнір до нього відмінно підійде рис або відварну молоду картоплю з зеленню. До того ж блюдо виходить настільки яскравим, що зможе прикрасити і святковий, і звичайний стіл.

  • М'ясо - 150 грам (свинина або яловичина)
  • Куряче філе - 150 грам
  • Перець болгарський - 1/2 штуки
  • Огірки - 1/2 штуки
  • Морква - 1/2 штуки
  • Бобові паростки - 1/3 склянки
  • М'ята - 3-4 штук
  • Braai - 4 штуки
  • Кунжут - 1 щіпка
  • Кунжут чорний - 1 щіпка
  • Олія лляна - 1 Ст. Ложка
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
  • Винний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Мед - 1/2 Ст. Ложки
  • Табаско - 4 краплі
  • Корінь імбиру - 1 Чайна ложка
1
Змішайте лляне, оливкова олія, соєвий соус, винний оцет, мідь, табаско. Натріть дрібно корінь імбиру. Все добре перемішайте.
2
М'ясо і філе відваріть, остудіть і наріжте соломкою.
3
Розділіть соус на дві частини і в половині замаринуйте м'ясо.
4
Перець порізати соломкою. Огірок і моркву натріть на терку або поріжте соломкою.
5
Змішайте м'ясо з овочами. Кінзу і м'яту подрібніть і також додайте. Киньте туди паростки квасолі і полийте соусом.
6
Перемішайте і посипте кунжутом.
7
Смачного!

Схожі рецепти