Рецепт Гострі салати фото

Гострі салати
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Птах , Курка , Зелень
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Салати , Гостре
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хто любить пікантні страви? Пропоную вам відмінний рецепт, як приготувати гострий салат з м'ясом і овочами. Родом цей салатик з азіатської кухні. Але і у нас він добре приживається.

Опис приготування:

Такий салат напевно оцінять любителі азіатської кухні. А також ті, хто любить гостреньке. Як гарнір до нього відмінно підійде рис або відварну молоду картоплю з зеленню. До того ж блюдо виходить настільки яскравим, що зможе прикрасити і святковий, і звичайний стіл.

  • М'ясо - 150 грам (свинина або яловичина)
  • Куряче філе - 150 грам
  • Перець болгарський - 1/2 штуки
  • Огірки - 1/2 штуки
  • Морква - 1/2 штуки
  • Бобові паростки - 1/3 склянки
  • М'ята - 3-4 штук
  • Braai - 4 штуки
  • Кунжут - 1 щіпка
  • Кунжут чорний - 1 щіпка
  • Олія лляна - 1 Ст. Ложка
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
  • Винний оцет - 1 Ст. Ложка
  • Мед - 1/2 Ст. Ложки
  • Табаско - 4 краплі
  • Корінь імбиру - 1 Чайна ложка
1
Змішайте лляне, оливкова олія, соєвий соус, винний оцет, мідь, табаско. Натріть дрібно корінь імбиру. Все добре перемішайте.
2
М'ясо і філе відваріть, остудіть і наріжте соломкою.
3
Розділіть соус на дві частини і в половині замаринуйте м'ясо.
4
Перець порізати соломкою. Огірок і моркву натріть на терку або поріжте соломкою.
5
Змішайте м'ясо з овочами. Кінзу і м'яту подрібніть і також додайте. Киньте туди паростки квасолі і полийте соусом.
6
Перемішайте і посипте кунжутом.
7
Смачного!

Схожі рецепти