Гострі салати
(покроковий рецепт з фото)
Хто любить пікантні страви? Пропоную вам відмінний рецепт, як приготувати гострий салат з м'ясом і овочами. Родом цей салатик з азіатської кухні. Але і у нас він добре приживається.
Такий салат напевно оцінять любителі азіатської кухні. А також ті, хто любить гостреньке. Як гарнір до нього відмінно підійде рис або відварну молоду картоплю з зеленню. До того ж блюдо виходить настільки яскравим, що зможе прикрасити і святковий, і звичайний стіл.
- М'ясо - 150 грам (свинина або яловичина)
- Куряче філе - 150 грам
- Перець болгарський - 1/2 штуки
- Огірки - 1/2 штуки
- Морква - 1/2 штуки
- Бобові паростки - 1/3 склянки
- М'ята - 3-4 штук
- Braai - 4 штуки
- Кунжут - 1 щіпка
- Кунжут чорний - 1 щіпка
- Олія лляна - 1 Ст. Ложка
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
- Винний оцет - 1 Ст. Ложка
- Мед - 1/2 Ст. Ложки
- Табаско - 4 краплі
- Корінь імбиру - 1 Чайна ложка
1
Змішайте лляне, оливкова олія, соєвий соус, винний оцет, мідь, табаско. Натріть дрібно корінь імбиру. Все добре перемішайте.
2
М'ясо і філе відваріть, остудіть і наріжте соломкою.
3
Розділіть соус на дві частини і в половині замаринуйте м'ясо.
4
Перець порізати соломкою. Огірок і моркву натріть на терку або поріжте соломкою.
5
Змішайте м'ясо з овочами. Кінзу і м'яту подрібніть і також додайте. Киньте туди паростки квасолі і полийте соусом.
6
Перемішайте і посипте кунжутом.
7
Смачного!