Салат з кіноа, шпинатом і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Кіноа - це маловідома крупа, яка останнім часом набирає популярність. Її можна використовувати в приготуванні каш, в вегетаріанських стравах. Пропоную вам рецепт теплого салату з цієї крупою.
Приготуйте цей незвичайний теплі салат. Мікстури лобода, наріжте гриби, цибуля і часник. Обсмажте гриби і часник, додайте зелену цибулю, листя шпинату і перемішайте. Протушкувати пару хвилин, приправити сіллю, додайте крупу і дайте їй прогрітися. Відразу можна подавати на стіл. Смачного!
- Шпинат - 170 грам
- Гриби - 450 грам
- Вершкове масло - 15 грам
- Круп лобода - 2 склянки
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Часник - 3 зубчики
- Стебло зеленої цибулі - 5 штук
- Сіль - За смаком
Відваріть крупу згідно з інструкцією на упаковці.
Поріжте гриби.
Подрібніть зелену цибулю і часник.
Розігрійте на сковороді суміш масел і обсмажте гриби і часник. Коли гриби стануть золотистого кольору, додайте зелену цибулю, листя шпинату і перемішайте. Протушкувати пару хвилин, приправити сіллю, додайте крупу і дайте їй прогрітися. Відразу можна подавати на стіл.