Рецепт Салат з кіноа, шпинатом і грибами фото

Салат з кіноа, шпинатом і грибами
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Крупи, Лобода
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Салати

Кіноа - це маловідома крупа, яка останнім часом набирає популярність. Її можна використовувати в приготуванні каш, в вегетаріанських стравах. Пропоную вам рецепт теплого салату з цієї крупою.

Приготуйте цей незвичайний теплі салат. Мікстури лобода, наріжте гриби, цибуля і часник. Обсмажте гриби і часник, додайте зелену цибулю, листя шпинату і перемішайте. Протушкувати пару хвилин, приправити сіллю, додайте крупу і дайте їй прогрітися. Відразу можна подавати на стіл. Смачного!

  • Шпинат - 170 грам
  • Гриби - 450 грам
  • Вершкове масло - 15 грам
  • Круп лобода - 2 склянки
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 3 зубчики
  • Стебло зеленої цибулі - 5 штук
  • Сіль - За смаком
салат з кіноа, шпинатом і грибами - фото крок 1
Відваріть крупу згідно з інструкцією на упаковці.
салат з кіноа, шпинатом і грибами - фото крок 2
Поріжте гриби.
салат з кіноа, шпинатом і грибами - фото крок 3
Подрібніть зелену цибулю і часник.
салат з кіноа, шпинатом і грибами - фото крок 4
Розігрійте на сковороді суміш масел і обсмажте гриби і часник. Коли гриби стануть золотистого кольору, додайте зелену цибулю, листя шпинату і перемішайте. Протушкувати пару хвилин, приправити сіллю, додайте крупу і дайте їй прогрітися. Відразу можна подавати на стіл.

Схожі рецепти